Bahçeli'den Millet İttifakı'na çağrı: Çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacak?

MHP lideri Bahçeli, Millet İttifakı içinde yaşanan cumhurbaşkanı adayı tartışmalarına ilişkin “İlan edin adayınızı da boyunun ölçüsünü görelim” ifadesini kullandı. Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, “Bizim adayımız bellidir. Peki sizin çürük adayınız ne zaman ortaya çıkacak? Neyi bekliyorsunuz?” dedi.

Nur Banu Aras
Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP öncülüğünde toplanan muhalefetin cumhurbaşkanı adayını hala bulamadığını belirterek “İlan edin adayınızı da boyunun ölçüsünü görelim” çağrısında bulundu. Meclis MHP Grubu’nda gündeme değerlendiren Bahçeli, şunları söyledi:

EFENDİLERİ ADAY İŞARET ETMEDİ

Bahçeli, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı üzerinden yürütülen tartışmaları anımsatarak şunları kaydetti:

Kılıçdaroğlu’nun devlet kurumlarının kapısına dayanmasını da eleştiren Bahçeli, “Devlet kurumlarının kapısına dayanan, en son olarak da Et ve Süt Kurumu’na musallat olan Kılıçdaroğlu ise etap etap Türkiye Cumhuriyeti’nin sabrını test eden, programlanmış bir işgalin provalarını

GÜNDEM
Devlet Bahçeli'den Millet İttifakı'na aday tepkisi: Cumhurbaşkanı adayı için henüz küresel efendilerinizden bir işaret gelmedi mi

Mahallenin uşaklarına davet

İYİ Parti’de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu’nun pasifize edilmesiyle başlayan tartışma devam ederken, Bahçeli’den yeni bir çağrı geldi. Bahçeli, “Ülkücüyüm, milliyetçiyim diyen kim varsa ana çatısı, ana kucağı MHP’dir” dedi. Bahçeli, konuşmasının sonunda da metin dışına çıkarak “Mahallenin uşaklarını MHP’ye davet ediyorum” dedi.

GÜNDEM
Devlet Bahçeli: MHP'nin baraj diye bir sorunu yok