Aydın'da son bir ayda 6 milyon 585 bin lira trafik cezası kesildi

Aydın’da geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde trafik güvenliğinin arttırılması ve korunması için yapılan denetimlerde 21 bin 960 araca 6 milyon 585 bin lira ceza kesildi. Alınan tüm bu etkin önlemlere rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle aynı ay içerisinde Aydın ili sınırlarında 8 ölümlü olmak üzere toplam 522 trafik kazası meydana geldi.

Haber Merkezi IHA
Aydın'da geçtiğimiz Ekim ayı içerisinde 2 bin 551 araç trafikten men edildi, 432 sürücünün ise ehliyetine de el konuldu.

Aydın’da trafik güvenliğinin arttırılması ve korunması için İl Emniyet Müdürlüğü ile İl Jandarma Komutanlığına bağlı trafik ekipleri denetimleri sıklaştırdı.Ekipler tarafından 2018 yılı Ekim ayı içerisinde toplam 145 bin 344 araç kontrol edildi.

Kontrol edilen araçlardan kusurlu bulunan 21 bin 960 araca 6 milyon 585 bin 98 TL para cezası tatbik edildi. Ekim ayı içerisinde yapılan denetimler sonucu kusurlarından dolayı 259 sürücü trafikten men edildi. 2 bin 551 aracın trafikten men edildiği denetimlerde, 432 sürücünün ehliyetine de el konuldu.
  • Alınan tüm bu etkin önlemlere rağmen trafik kurallarına uyulmaması nedeniyle 2018 Ekim ayı içerisinde Aydın ili sınırlarında 217 maddi hasarlı, 297 yaralamalı, 8 ölümlü olmak üzere toplam 522 trafik kazası meydana geldi.

Alkollü sürücünün feci kazası kamerada
Alkollü sürücü frene basacağı yerde gaza basınca ortaya film sahnelerini aratmayacak dehşet verici görüntüler çıktı. Aydın'ın Nazilli İlçesi'ne bağlı İsabeyli Mahallesi'nde meydana gelen kazada ağır yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı. Bir jeotermal santralde mühendis olarak çalıştığı öğrenilen sürücü Özcan Ö.'nün hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenildi.

Trafik cezaları artırıldı

Yolu kapatıp drift yaptı: Ehliyetine el konuldu