Vatikan'dan eşcinsel sapkınlığa karşı yeni bildiri: İnsan onuruna hakaret

Hristiyanlık dininin Katolik mezhebinin yönetim merkezi Vatikan, cinsiyet değiştirme operasyonlarını da konu alan yeni bir bildiri yayınladı. Pazartesi günü yayınlanan "Dignitas infinita" (Sonsuz Haysiyet) adlı 20 sayfalık bildiride cinsiyet değişiklikleri, cinsiyet teorisi, taşıyıcı ebeveynlik, kürtaj ve ötanaziye karşı olduğunu bir kez daha teyit etti. Vatikan, cinsiyet değiştirme operasyonlar ve taşıyıcı anneliğin insan onuruna hakaret anlamına geldiğine inandığını belirtti.

Arşiv

Hristiyanlık dininin Katolik mezhebinin yönetim merkezi Vatikan, Papa Francis tarafından onaylanan yeni bir bildiri yayınladı.

Bu bildiri ile dinî merkez, kilisenin cinsiyet değiştirme operasyonları, cinsiyet akışkanlığı ve taşıyıcı anneliğin insan onuruna hakaret anlamına geldiğine inandığını belirtti.

Vatikan, böylece yayınladığı "Dignitas infinita" (Sonsuz Haysiyet) adlı 20 sayfalık bildiride cinsiyet değişiklikleri, cinsiyet teorisi, taşıyıcı ebeveynlik, kürtaj ve ötanaziye karşı olduğunu bir kez daha teyit etti.

Belgede, kişinin doğduğu cinsiyetin Tanrı'nın “geri dönülemez bir armağanı” olduğu ve ileri sürülüyor. Cinsiyet teorisinin öngördüğü gibi, kişisel olarak kendi kaderini tayin etmeyi arzulayan insanların teslim olma riskiyle karşı karşıya olduğu ifade edildi.

Bildiride ayrıca üreme organlarındaki "anormallikleri" gidermek için ameliyat olasılığının kabul edildiği, ancakaçıklandı.

DÜNYA
Papa’dan eşcinsel sapkınlığa onay: Kilisede kutsanmalarına resmi olarak imkan tanındı

DÜNYA
Rusya'dan Duolingo'ya 'LGBT propagandası' soruşturması: Çocukları hedef alıyorlar

DÜNYA
Yunanistan'da sapkın eşcinsellere yeni yasa: Evlenip çocuk sahibi olabilecekler

DÜNYA
Papa Franciscus taşıyıcı anneliğin yasaklanması çağrısında bulundu

GÜNDEM
LGBT koordinatörü

DÜNYA
Rusya'da LGBT kulüplerine baskın yapıldı

HAYAT
Sinemada LGBT faşizmi

GÜNDEM
YouTube'dan LGBT sansürü

GÜNDEM
Beyazıt’ta LGBT tahriki

GÜNDEM
CHP’de LGBT rezaleti!