Türkiye düşmanı Fransız dergi Le Point yine Erdoğan’ı hedef aldı

Türkiye karşıtı yayınlarıyla bilinen Fransız Le Point dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapağına taşıdı. Erdoğan’ın fotoğrafının üstünde Fransa’da ‘terör’ anlamında kullanılan ‘İslamist’ kelimesini yerleştiren dergi, “Uluslararası İslamist karşısında Fransa. Yeni saldırılar, her yandan gelen tehditler ve Batı’nın korkaklığı. Yalnız mıyız?” ifadelerini kullandı.

Le Point dergisinin kapağı

Irkçı yayınları ve Türkiye karşıtlığıyla bilinen Fransız Le Point dergisi, Macron hükümetinin İslam’a savaş açmasının ardından yaşanan gelişmeler üzerine, bu hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alan bir içerikle çıktı.

DÜNYA
Cumhurbaşkanı Erdoğan Viyana'daki terör saldırısında bir kadın ve polisi kurtaran Türk gençler ile görüntülü konuştu

Erdoğan kapağıyla çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı kapak fotoğrafı yapan Le Point, “Uluslararası İslamist karşısında Fransa. Yeni saldırılar, her yandan gelen tehditler ve Batı’nın korkaklığı. Yalnız mıyız?” sözlerini kullandı. Fransa’da ‘İslamist’ kelimesi, basın ve siyasetçiler tarafından terör ile bağdaştırılarak kullanılıyor.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2020/11/04/11/33/resized_27e6f-fcaae2abscreenshottwitter.jpg

Derginin sosyal medya hesabından da içeriğe ilişkin paylaşımda bulunularak, “Fransa İslamcı enternasyonal ile karşı karşıya. 2015 saldırılarının ardından dayanışmadan uzak olan Fransa, bugün her taraftan saldırıya uğruyor” denildi.

DÜNYA
Fransız dergisinden skandal kapak

DÜNYA
Ermenistan’ın Hollanda Büyükelçisinden küstah paylaşım