Köpeklerini korumak isterken kangurudan dayak yedi

Avustralya'nın Victoria eyaletinde iki köpeğini korumak isteyen Daniel Tuohey kangurunun saldırısına uğradı.

Haber Merkezi AA
Daniel Tuohey kangurudan dayak yedi.

Victoria eyaletinin Bendigo kentinde yaşanan olayda, gölet kenarındaki kangurunun köpeklerine saldırmasını engellemek isteyen Daniel Tuohey, keseli hayvanın yumruk ve tekmelerine hedef oldu.

Tuohey'in kızı Bree'nin, sosyal medya hesabından paylaştığı kanguru ile babası arasındaki yaşananları gösteren görüntüler kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Cep telefonuyla kaydettiği videoda babasını kangurunun geldiği konusunda uyaran Bree'nin, yaşanan mücadeleyi izlerlerken gülmekten kendini alamadığı duyuluyor.

Köpeklerini korumak isteyen adam kangurudan dayak yedi
Avustralya'da yaşanan olayda iki köpeğini korumak isteyen yaşlı bir adam karşısına çıkan kangurunun tekme ve yumruklarının hedefi oldu. Yaşlı adamın kızının sosyal medyada paylaştığı görüntüler kısa sürede bir çok kişi tarafından izlenip paylaşıldı. Kangurusu ile meşhur olan ülkede insanlar bu tarz durumlarla sıklıkla karşılaşabiliyor.

  • Saldırı sırasında kısa bir süre iri cüsseli hayvanla yumruklaşan Tuohey'in, kangurudan aldığı tekmelerin etkisiyle yere yuvarlandığı görülüyor. Tuohey'in durumunun küçük sıyrıklar dışında iyi olduğu belirtildi.

Köpeklerinin kanguruyu oyalamasının ardından ayağa kalkan adamın elindeki içeceğini dökmemesi ise sosyal medya kullanıcıları tarafından "efsane" olarak değerlendirildi.

Yaklaşık 45 milyon kangurunun yaşadığı Avustralya'da mevsimlerin değişmesi, kuraklık ve hayvanların yerleşim alanlarının azalması gibi nedenlerle ülkenin sembol hayvanları ile vatandaşlar sıkça karşı karşıya kalabiliyor.

Güçlü pençe ve ayaklarıyla çoğunlukla da kendi bölgelerini korumak maksadıyla insanlara saldıran kangurular ciddi yaralanmalara neden oluyor.

FOTOĞRAF 11
Kangurudan dayak yedi
Avustralya'nın Victoria eyaletinde bir adam iki köpeğini kangurudan korumak isterken, dayak yedi. Kanguru tarafından dövülen Daniel Tuohey'in o anları kaydedildi.

Vahşi kanguru Avustralyalı çifti hastanelik etti
Avustralya'nın Queensland şehrinde iki kişi bir kanguru tarafından öldüresiye dövüldü. Vahşi kanguru, bir kişinin kaburgalarını kırdı ve akciğerini deldi. Kanguru tarafından saldırıya uğrayan çift, oğullarının kanguruya müdahalesiyle kurtuldu. Avustralya'da yaklaşık 45 milyon kanguru yaşıyor.