İşgalci İsrail'den yaralıya da zulüm

Sabah namazı için geldiği Mescid-i Aksa’da işgalci İsrail polisi başından vurduğu 24 yaşındaki gence yaralıyken bile zulmetti.

Yasemin Asan
İşgalciler, vurdukları genci karga tulumda taşıdı.

Sabah namazı için geldiği Mescid-i Aksa’da işgalci İsrail polisi başından vurduğu 24 yaşındaki gence yaralıyken bile zulmetti.

İsrail polisi, Mescid-i Aksa’da Velid Şerif adlı genci cuma günü plastik kurşunla başından vurdu. Ancak bununla da yetinmeyen işgalciler, vurdukları genci karga tulumda taşıdı. Bu nedenle gencin kafatasında yeni kırıklar meydana geldi. Şerif, 5 gündür komada.

https://image.piri.net/resim/imagecrop/2022/04/26/06/16/resized_9c858-963096dc2.jpg

VAHŞİCE TAŞIDILAR FELÇ ETTİLER

ARTIK DÜNYA ‘DUR’ DESİN

Hastane yönetiminden kardeşinin durumuyla ilgili detaylı bilgi alamadıklarını belirten Şerif, şunları söyledi: “İşgalci polisler ile hastane yönetimi kendi arasında gizli anlaştığı için belgeleri ve rapor sonuçlarını bilinçli olarak gizliyorlar, karartıyorlar. Kardeşimin vefat etmesi durumunda Kudüslülerin buna sessiz kalmayacağını biliyorlar. Mescid-i Aksa’da kanunları hiçe sayarak işgal kanunu içinde yaşıyoruz. Avukatımız, işgalci güçlerin hesap vermeyeceklerini, kardeşimin işgal kanunlarına göre hesap vereceğini ifade ediyor. Artık, İsrail’in bu yaptığı zulme, hukuksuzluğa dünya ‘dur’ desin.”

DÜNYA
İsrail polisi sabah baskın düzenlediği Mescid-i Aksa'dan çekildi: Filistinli genç erkeklerin Aksa'ya girişine izin vermiyor

DÜNYA
Siyonist Yahudiler Mescid-i Aksa'yı kana bulayacak