Aracı ters döndü: Siyonist Bakan Ben-Gvir trafik kazasında yaralandı

Terör devleti İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters döndü. Kazada yaralanan Ben-Gvir'in tedavi amacıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı bildirildi. Siyonist Bakan Ben-Gvir, kullandığı skandal ifadeleri ve sosyal medyaya sızan görüntüleri nedeniyle tepkileri üzerine çekmiş ve dün Kudüs'te İsraillilerin saldırısına uğramıştı.

İsrailli aşırı sağcı Bakan Ben-Gvir geçirdiği kaza sonucu yaralandı.

İsrail'in aşırı sağcı Ulusal Güvenlik Bakanı Itamar Ben-Gvir'in, içinde bulunduğu makam aracının karıştığı trafik kazasında ters dönmesi sonucu yaralanarak hastaneye kaldırıldığı belirtildi.

Your browser doesn't support HTML5 video.

Yerel basında çıkan haberlerde, Ben-Gvir'in içinde bulunduğu aracın Remle kentinde karıştığı kazada ters döndüğü kaydedildi.

Kazada yaralanan Ben-Gvir'in tedavi amacıyla yakındaki bir hastaneye kaldırıldığı ve durumunun ciddi olmadığı aktarıldı.

Öte yandan sosyal medyada yer alan görüntülerde Ben-Gvir'in aracının başka bir araçla çarpıştıktan sonra ters döndüğü görülüyor.

İsrailliler Ben-Gvir'e saldırmıştı

Siyonist Bakan Ben-Gvir, kullandığı skandal ifadeleri ve sosyal medyaya sızan görüntüleri nedeniyle tepkileri üzerine çekmiş ve dün Kudüs'te İsraillilerin saldırısına uğramıştı.

DÜNYA
Sivil halkı Filistinlilere karşı silahlandıran Siyonist bakan Ben Gvir İsraillilerin saldırısına uğradı

DÜNYA
İsrail'in ırkçı bakanı Ben-Gvir Mescid-i Aksa'ya baskın düzenledi

DÜNYA
İsrail'in aşırı sağcı bakanı Ben-Gvir: Netanyahu sürekli kırmızı çizgiyi aşıyor

DÜNYA
İsrail'in aşırı sağcı Bakanı Ben-Gvir: Batı Şeria'dan işçi getirilmesine şiddetle karşıyım onlar düşman