Trump'tan Demokratlar'la ilgili sert çıkış: Seçimi kazanmalarının tek yolu hile yapmaları

ABD Başkanı Trump basına açıklamalarda bulundu. Trump demokratlara sık sık atıfta bulunduğu konuşmasında, "Bu, ülkemiz tarihindeki en önemli seçim olacak. Çok çok dikkatli olmalıyız. Seçimleri kazanacağız. Demokratlar'ın seçimi kazanmasının tek yolu, hile yapmaları" ifadelerini kullandı.

Donald Trump

ABD Başkanı Donald Trump, Demokratlar'ın 3 Kasım'daki başkanlık seçimini kazanmalarının tek yolunun "hile yapmaları" olduğunu savundu.

Salonda kendisi için "4 yıl daha" diye slogan atan katılımcılara seslenen Trump, "onları delirtmek istiyorsanız 12 yıl daha diye bağırın" ifadesini kullandı.

DÜNYA
Trump'tan Biden'a: Solcuların kuklası

"Çok çok dikkatli olmalıyız"

"Boş dolaplar ve tükenmiş bir ordu devraldım"

Trump, Kovid-19 ile mücadele konusunda da "iyi iş" çıkardıklarına değinerek, şu anda ülkenin birçok yerinin "gayet iyi durumda" olduğunun altını çizdi.

"Bu bizim siyasi tarihimizdeki en büyük oyun"

Trump, Demokratlar'ın koronavirüs (Kovid-19) salgınını bahane ederek seçimleri Cumhuriyetçiler'den "çalmaya" çalıştığını öne sürerek, "Biz bu seçimleri kazanacağız. Demokratlar'ın seçimi kazanmasının tek yolu, hile yapmaları" dedi.

DÜNYA
ABD Başkanı Donald Trump: Türkiye Suriye'de kesinlikle kendi işini kendi halledebilir

Demokrat rakibi Joe Biden'ın Çin politikasını da eleştiren Trump, "Bu adam başkan olursa, ülkemizin sahibi Çin olur." diye konuştu.

"Mars'a giden ilk biz olacağız"

ABD'nin asla sosyalist bir ülke olmayacağını savunan Trump, "Demokratlar, silah, petrol ya da gaz istemiyor. Onlar bir tanrı olsun istemiyor" görüşünü paylaştı.

Trump ve Biden'ın başkan adaylıkları resmileşti

ABD'nin eski Başkan Yardımcısı Joe Biden, geçen hafta sanal ortamda düzenlenen Demokrat Parti Kongresinin ikinci günü 18 Ağustos'ta resmi olarak partinin başkan adayı gösterilmişti.

ABD'de 59. başkanlık seçimleri 3 Kasım 2020 Salı günü gerçekleştirilecek.