|

Reeder'dan iPhone değişim kampanyası

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD mallarını boykot çağrısı üzerine yerli akıllı telefon ve tablet üreticisi Reeder, iPhone değişim kampanyası başlattı. Firma, eski iPhone’ları yeni ve yerli üretim akıllı telefonlarla değiştiriyor.

Yeni Şafak
10:39 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:47 - 16/08/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Reeder
Reeder

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “onların iPhone’u varsa öbür tarafta Samsung var, Venüs var Vestel var. Ne yaptığımızı anlasınlar. Biz kendimize yeteceğiz” demişti. Bu açıklamanın ardından ABD menşeili ürünlere boykot başladı. İlk olarak Resmi Gazete’de yayınlanan kararla ABD menşeili ürünlere ek vergi getirildi. Erdoğan’ın açıklamalarıyla yerli üreticilerin ve ürünlerin önemi arttı.

Yerli üretici Reeder, Erdoğan’ın çağrısından sonra bir değişim kampanyası başlattı. Firma, kampanyayı aşağıdaki paylaşım ile duyurdu.


Reeder’ın, “Buyback” olarak adlandırdığı kampanyanın bir benzeri daha öncesinde Güney Koreli Samsung tarafından da uygulanmıştı. Eski ve çalışır durumdaki cihazınızı getirip karşılığında Reeder markalı yeni bir cihaza kavuşuyorsunuz.

Eski iPhone'u getir yeni Reeder'ı götür

Reeder, değişim kampanyasının hangi modelde ne kadar indirim yapacağını net olarak açıklamadı. Firma kesin rakamlar belirtmek yerine müşterilerinden eski iPhone’larının fotoğraflarını ve videolarını istiyor. Sonrasındaysa bu fotoğraflar bir teklif için inceleniyor ve Reeder size ulaşarak teklifte bulunuyor.

Reeder’ın piyasada bulunan en pahalı akıllı telefonu P11S 1999 TL, en pahalı tableti M10 Plus Keyboard ise 799 TL’den satılıyor. Eğer bir iPhone X ya da iPhone 8 gibi son model cihazlarınızı kampanyaya sokmak istiyorsanız, firmanın size birden fazla cihazla teklifte bulunabilir.

Kampanya detayları için
tıklayın.
#Reeder
#iPhone
#Kampanya
6 yıl önce