|

Ya şok olacaklar ya yok olacaklar

Partililerle İstanbul’da bayramlaşan Bahçeli: “MHP’nin inişi ve iflası için el ovuşturanlar, maya ve meşrebi haramla dolanlar, 24 Haziran’da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır”

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/06/2018 Pazar
Güncelleme: 02:38 - 17/06/2018 Pazar
Yeni Şafak
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinde İstanbul'daki Sinan Erdem Spor Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma töreninde konuştu.

MHP'nin oy oranının düştüğünü iddia edenlere sert tepki gösteren Bahçeli, "Durmasınlar, yüzde 5-6'ya düştüğümüzü şerefsizce iddia etsinler, bunlara aldırış etmeyiniz, bunları asla ciddiye ve dikkate almayınız. MHP'nin inişi ve iflası için el ovuşturanlar, maya ve meşrebi haramla dolanlar, 24 Haziran'da ya şok olacaklar ya da yok olacaklardır" dedi.

MHP'nin daha önce nice badireleri aştığını, nice komploları ayaklar altına aldığını söyleyen Bahçeli, "Emin olunuz yine almayı bilecektir. MHP milletin güvencesi olarak hâlâ ayaktadır, ayakta kalmış son kaledir. Şer odaklarına korku salıyoruz. Sancıları budur. MHP anketle kurulmadı, anketle de kundaklanamaz. MHP icazetle kurulmadı, ihanetle yıkılamaz. 'Dip dalga' diyorlar ya, işte o dalga milletimizin tertemiz iradesidir. MHP'yi hak ettiği zirveye inşallah çıkaracaktır" ifadelerini kullandı. CHP'nin adayı Muharrem İnce'yi eleştiren Bahçeli, şunları söyledi:

TÜRKÜN BEYAZI ZENCİSİ OLMAZ

"Türkün beyazı, zencisi olmaz, tarih boyunca da olmamıştır. Ya Türksündür ya değilsindir ya adamsındır ya da ar damarı çatlak bir bedbaht. Neyin beyazı? Neyin zencisi? Her yeriniz simsiyah olmuş farkında değilsiniz. Ne konuştuğunu bilmeyen, ağzından çıkanı kulağı duymayan İnce'nin, freni patlamış, dengesi bozulmuştur. Afrin'de bayrak dikilmiştir. Allah'ın izniyle sıra Kandil'e gelmiştir. Al bayrağımız eninde sonunda, en kısa sürede Kandil'deki hainlerin tepelerine de dikilecektir. Türkiye'yi durdurmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Zillet ittifakı bozguna uğrayacaktır. Cumhur İttifakı Türkiye, Türkiye ise Cumhur İttifakı'dır."

VATANDAN VAZGEÇMEYİZ

"Türkiye’yi tekrar esenliğe kavuşturmak durumundayız. Kim ne derse desin, kim nasıl suçlarsa suçlasın, dünden bugüne bir kutsal bir emanet gibi taşıdığımız ülkülerimiz vardır. Hiç kimse boşuna uğraşmasın, vatandan vazgeçmeyiz. Son bir haftada muhtemel hiçbir tahrik ve oyuna gelmeyiniz, hiçbir tezvirata aldırmayınız. HDP zaten sicili belli terör aparatıdır. Bunların cumhurbaşkanı adayları ise adeta hilkat garibesi, felaket tellalı, hıyanet çığırtkanı, Pensilvanya acenteleridir. HDP tutuklu bir PKK’lıyı cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarmış, hiç kimseyi şaşırtmamıştır"

#MHP
#Devlet Bahçeli
#İstanbul
6 yıl önce