|

Ferdi Tayfur'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler

Ünlü Arabesk sanatçısı Ferdi Tayfur, Afrin'de devam eden Zeytin Dalı Operasyonu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili açıklamalarda bulundu. "Kimse Türkiye'nin sınırına terör devleti kuramaz" diyen sanatçı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türkiye tarihinin en güçlü liderlerinden biri ve çok vefalı olduğunu ifade etti

Yeni Şafak
10:10 - 29/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 16:11 - 29/01/2018 Pazartesi
Diğer
Ferdi Tayfur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vefalı olduğundan bahsederek, yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmadığını söyledi.
Ferdi Tayfur, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın vefalı olduğundan bahsederek, yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmadığını söyledi.

Arabeskin usta ismi Ferdi Tayfur, kariyerinden Afrin operasyonuna kadar pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu. Amerika'nın terör örgütleriyle iş birliği yapıp sınırımıza terör devleti kurdurmak istediğini belirten sanatçı, Türk askerinin canavar gibi görev yaptığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgü dolu sözler sarf etti.

'Çok büyük bir lider'
  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, halkın içinden gelmiş bir lider. Fakirlik de çekti, haksızlığa uğrayıp cezaevine de girdi ama yılmadı, hep mücadele etti. Çok mücadeleci bir insan. En sevdiğim yanlarından biri de çok vefalı olması. Kendine yapılan iyiliği asla unutmuyor. Milletini çok iyi tanıyan bir lider aynı zamanda. Bence siyasi tarihimizdeki en büyük liderlerden biri. Allah yardımcısı olsun. 80 milyon insana hizmet vermeye çalışıyor. Ülkesi için sürekli çalışan, kafa yoran bir lider; bu çok önemli. Bazen görüyorum; bir günde Türkiye'nin dört bir tarafına gidiyor, halkıyla buluşuyor. Tarihimizi, kültürümüzü iyi biliyor ve ona sahip çıkıyor. Allah'ın yarattığı özel kullardan biri bence. Son yıllarda ülke olarak çok zor günler geçirdik ama bakın Erdoğan; tüm bu zorluklar karşısında Türkiye'yi bir arada tutmayı, vatanımızın bütünlüğünü korumayı başardı. Bu bile onun ne kadar özel bir lider olduğunu gösteriyor.
'Kanımızın son damlasına kadar...'

Sabah'ın haberine göre, Afrin operasyonuyla ilgili de konuşan Ferdi Tayfur, "Kimse Türkiye'nin sınırına terör devleti kuramaz. Amerika terör örgütleriyle işbirliği yapıp sınırımızda terör devleti kurdurmak istiyor. Kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz vatanımız için. Türk askeri canavar gibi, vatan aşkıyla görevlerini yapıyorlar" dedi.


#Ferdi Tayfur
#Recep Tayyip Erdoğan
6 yıl önce