|

Özel günde özel görev

Afrin’e Türkiye’nin her yanından birlikler gidiyor. Ankara, Hatay, Şanlıurfa, Sivas ve Erzurum’dan 300’e yakın polis daha meskûn mahal operasyonlarını icra etmek üzere bölgeye sevk edildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/02/2018 Cuma
Güncelleme: 09:40 - 23/02/2018 Cuma
Yeni Şafak
Duygusal anların yaşandığı uğurlama törenlerine dün Erzurum damgasını vurdu.
Duygusal anların yaşandığı uğurlama törenlerine dün Erzurum damgasını vurdu.

Duygusal anların yaşandığı uğurlama törenlerine dün Erzurum damgasını vurdu. Emniyet Müdürlüğü Özel Harekât Şubesi’nde görevli 25 kişilik timin uğurlanması törenine katılan 3 yaşındaki Beren Koçak, Afrin’e gidecek babasının doğum gününü kutladı. PÖH mensubu babasının 32. yaş gününü annesiyle birlikte kutlayan minik Koçak, sürpriz yaptığı babasına sarılıp onu öptü. 150 kişilik PÖH birliğinin Afrin’e uğurlandığı Ankara’da ise Özel Harekât Başkanı Selami Türker, yaptığı konuşmada, “İnşallah layıkıyla bu görevi yapıp sağ salim döneceğiz. Yolunuz ve bahtınız açık, kılıcınız keskin olsun. Güle güle gidip, güle güle gelmeyi Allah bizlere nasip etsin” dedi.


Bir kurşun sıkabilsem

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Afrin’e Şanlıurfa’dan giden PÖH birliklerinin uğurlama törenine katıldı. Zeytin Dalı Harekâtı’na katılacak polislerle kucaklaşıp sohbet eden Fakıbaba, “Size dua ediyoruz, Allah yolunuzu açık etsin, sağlıkla dönmeyi nasip etsin. İnanın her seferinde söylemişimdir; 67 yaşındayım, keşke ben de sizin yerinizde olmuş olsaydım. Şu kahpe düşmana ben de bir kurşun sıkabilseydim diye, inanın çok samimi olarak söylüyorum, bu görevi üstlenseydim diye dua ediyorum. Sizler gerçekten çok büyük insanlarsınız, bu bayrağı evvelallah yere düşürmeyeceksiniz” dedi.


#Afrin
#TSK
#Mehmetçik
6 yıl önce