|

Bugün Afrin yarın Münbiç

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Muğla Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’ne mesaj gönderdi. Erdoğan mesajında, “Biz istiklalimiz ve istikbalimiz için her şeyi göze aldık. Bugün Afrin’deyiz, yarın Menbiç’te olacağız, ertesi gün Irak sınırına kadar teröristlerden temizleyeceğiz” dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 5/03/2018 Pazartesi
Güncelleme: 02:58 - 5/03/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, program yoğunluğu nedeniyle AK Parti Muğla Kadın Kolları 5. Olağan Kongresi’ne mesaj gönderdi. Erdoğan’ın mesajı kongrenin yapıldığı Menteşe Spor Salonu’nda okundu. Mesajında Muğla’daki kongreye katılmayı arzuladığını ancak bunun nasip olmadığını aktaran Erdoğan, Muğlalıların kendilerine olan muhabbet ve güvenini çok iyi bildiğini belirtti.

İSTİKBALİMİZ İÇİN HER ŞEYİ GÖZE ALDIK

Erdoğan, şunları kaydetti: Biz de milletimizin desteğine, hangi alanda ne yapmamız gerekiyorsa, hangi hizmeti ortaya koymamız icap ediyorsa, hangi mücadeleyi vermemiz bekleniyorsa, onu yaparak cevap vermenin gayreti içinde olduk. İnşallah bundan sonra da aynı şekilde yolumuza devam edeceğiz. Biz istiklalimiz ve istikbalimiz için her şeyi göze aldık. Mücadelemizi de buna göre vermeyi sürdüreceğiz.

IRAK SINIRINA KADAR TERÖRÜ TEMİZLEYECEĞİZ

Bugün Afrin’deyiz, yarın Menbiç’te olacağız, ertesi gün Fırat’ın doğusunu Irak sınırına kadar teröristlerden temizleyeceğiz. Bu vesileyle şehitlerimize bir kez daha Allah’tan rahmet, yakınlarına ve milletimize başsağlığı, gazilerimize sıhhat ve afiyet diliyorum. Şehitlerimizin ne kanları yerde kalacak ne de fedakarlıkları boşa gidecektir. Ülkemizin üzerinde oynanmaya çalışılan oyunların bozulması bakımından 2019 seçimleri çok önemlidir. Bu seçimler, siyasi sonuçları yanında, istiklalimiz ve istikbalimiz için verdiğimiz büyük mücadelenin de geleceğini belirleyecektir.”

Macron’la görüştü

  • Cumhurbaşkanı Erdoğan, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron ile bu akşam telefonda görüştü. Telefon görüşmesinde Suriye konusunda fikir teatisinde bulunuldu. İli lider Doğu Guta’da bir an önce ateşkesin tam anlamıyla hayata geçirilmesi ve halka insani yardımların ulaştırılması için liderler düzeyindeki diplomatik temasların yoğunlaştırılması hususunda mutabık kaldı.
#Recep Tayyip Erdoğan
#Afrin
#AK Parti
6 yıl önce