|

Gaziantep okullar tatil mi son dakika? 20 Kasım Gaziantep ve Şanlıurfa'da okullar tatil olacak mı? Valilik açıklamaları....

"Gaziantep okullar tatil mi son dakika?" sorusunun yanıtı sorgulanan konular arasında yer alıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen açıklamalar sonrasında birçok ilde kar yağışı ve yağmur etkisini sürdürüyor. Hal böyle olunca okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. İşte konu hakkında detaylar...

18:14 - 19/11/2023 Pazar
Güncelleme: 18:34 - 19/11/2023 Pazar
Yeni Şafak
Foto:Arşiv
Foto:Arşiv

"Gaziantep okullar tatil mi son dakika? 20 Kasım Gaziantep ve Şanlıurfa'da okullar tatil olacak mı?" sorularının cevapları sorgulanan konular arasında yer alıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından gelen açıklamalar sonrasında birçok ilde soğuk hava ve yağış etkisini göstermeye başladı. Veliler ve öğrenciler konu hakkında açıklamalarını sürdürüyor. İşte konu hakkında açıklamalar...

ŞİLE'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ

İstanbul’da etkili olan olumsuz hava şartları nedeniyle Şile İlçesi’nde 20 Kasım Pazartesi günü ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün süreyle ara verildi.


Bu karara paralel olarak, Şile İlçesi’ndeki kamu kurumlarında çalışan hamile, engelli ya da kronik hastalığı bulunan personel de 20 Kasım tarihinde idari izinli sayılacak.




ZONGULDAK'TA OKULLAR TATİL EDİLDİ

Kenti etkisi altına alan fırtına nedeniyle kentte eğitime 1 gün süreyle ara verildi.


Valilikten yapılan yazılı açıklamada, 20 Kasım 2023 Pazartesi günü tüm resmi/özel, örgün ve yaygın eğitim kurumlarının tatil edildiği bildirildi.


Açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personelin de 20 Kasım 2023 günü idari izinli sayılacakları ifade edildi.


BOLU'DA DA EĞİTİME ARA

Bir tatil haberi de Bolu'dan geldi. Bolu Valilği il genelinde yaşanan olumsuz hava şartları nedeniyle yarın tüm resmi-özel örgün ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime bir gün ara verildiğini duyurdu.


Kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan engelli ve hamile personel de bir gün idari izinli sayılacak.




YARIN OKUL VAR MI, TATİL Mİ?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından yayımlanan ara tatil takvimine göre, ilk ara tatil 13 Kasım Pazartesi günü başlayıp, 17 Kasım Cuma günü sona erecek.


Milli Eğitim Bakanlığı'ndan henüz 20 Kasım Pazartesi günüyle ilgili "okullarda tatil" açıklaması yapılmadı.


Buna göre; Yarın ile ilgili bir tatil açıklaması söz konusu olmadığından dolayı 20 Kasım Pazartesi günü okullar açılacak.

#okullar tatil mi
#Gaziantep
#Şanlıurfa
#Valilik
#son dakika
5 ay önce