|

Eskişehir karı gördü! Eskişehir’de okullar tatil mi? 11 Ocak 2024 Eskişehir için kar tatili açıklaması var mı?

Eskişehir’de okulların yarın tatil olup olmadığı merak ediliyor. Bazı illerden gelen kar tatili açıklamaları ardından şehirler özelinde araştırmalar hız kazandı. Karla anılan bölgeler arasında Eskişehir de yer alıyor.11 Ocak 2023 tarihinde Eskişehir’de okullar tatil mi? Eskişehir’de yarın okul var mı? İşte Perşembe günü okul tatiline yönelik Valilik'ten yapılan açıklama geldi mi?

16:36 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Eskişehir
Eskişehir

İlkokul, ortaokul, lise öğrencileri Valilik duyuruları üzerinde sık sık 'yarın okullar var mı' sorusuna yanıt arıyor. Peki, 11 Ocak Perşembe Eskişehir'de okullar tatil mi, ders var mı yok mu? İşte, detaylar...

YARIN ESKİŞEHİR'DE OKULLAR TATİL Mİ?

Konuyla ilgili henüz Eskişehir Valiliği açıklaması bulunmuyor.

ESKİŞEHİR HAVA DURUMU

Meteoroloji 3. Bölge Müdürlüğünden elde edilen bilgilere göre 10 Ocak Çarşamba günü Eskişehir'de havanın Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur olacağı tahmin ediliyor. Genel olarak havaya kar yağışının hakim olması bekleniyor.

Eskişehir'de gün içerisinde ortama sıcaklığın 3 derece civarında olması beklenirken, gece saatlerinde ise hava sıcaklılığının -1 dereceye kadar düşeceği tahmin ediliyor. Günün en yüksek sıcaklığı 2 derece civarında, en düşük sıcaklığınınn ise -2 derece civarında olması bekleniyor.



#eskişehir
#kar tatili
#eskişehir kar tatili
#kar haberleri
#eskişehir valiliği
4 ay önce