|

Bolu'da kar yağışı başladı! Yarın okullar tatil olacak mı? 11 Ocak Perşembe Bolu kar tatili açıklaması

Son dakika kar tatili haberleri yakından takip ediliyor. Meteorojoloji'nin kar yağışı uyarılarından sonra beklenen sağanak yağış geldi. Bolu'nun tarihi ilçesi Mudurnu'da, gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Kar yağışı sonrası ilçe beyaza büründü. Bolu'da kar yağışının etkili olması ile okulların tatil edilip edilmeyeceği sorusu akıllara geldi. Bolu'da okullar tatil edilecek mi? Yarın 11 Ocak Perşembe Bolu kar tatili açıklaması var mı? İşte detaylı bilgiler...

15:58 - 10/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 15:58 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Bolu
Bolu

Abant Gölü Milli Parkı’nda sabahın erken saatlerinde sağanak yağış etkili oldu. Öğle saatlerinde etkisini kaybeden sağanak, yerini kar yağışına bıraktı. Bölgede etkili olan kar yağışı sebebiyle yeşil alanlar beyaz örtüyle kaplandı. Kar yağışının akşam saatlerine kadar etkisini sürdürmesi bekleniyor. Yine Bolu'nun Mudurnu ilçesinde, gece saatlerinde kar yağışı etkili oldu. Öte yandan, hafta sonu da Abant bölgesinde kar yağışının yoğun şekilde etkili olacağı tahmin ediliyor. Peki, 11 Ocak Perşembe Bolu'da okullar tatil edilecek mi?

11 Ocak Perşembe Bolu'da okullar tatil mi?

Yarın yani 11 Ocak tarihinde Bolu'da okulların tatil olup olmayacağı hakkında resmi açıklama yapılmadı.

Yarın kar tatili olan iller 11 Ocak 2024 Perşembe

11 Ocak Perşembe günü için henüz bir il veya ilçeden açıklama gelmedi. Kar tatili haberleri ilerleyen saatlerde geldikçe hangi il ve ilçelerde okulların tatil edildiği bilgisi paylaşılacaktır.



#bolu
#kar tatili
#bolu valiliği
#bolu kar tatili
4 ay önce