|
Ödül mü ceza mı?

Son günlerde yaşanan gelişmeler Türk futbolunun ne kadar kötü yönetildiğini açık bir şekilde gözler önüne serdi. Suudi Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinin ardından bir de Mete Kalkavan'la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Hakemliği bıraktığı bildirilen Kalkavan'ın VAR Eğitim Sorumlusu olarak görevlendirildiği açıklandı. Aslında bu atamanın büyük yankı uyandırması gerekiyordu ancak Riyad'da yaşanan krizin gölgesinde kaldı.


Mete Kalkavan'a bir daha maç verilmeyeceği yönünde kulüplere taahhüt verilmesine rağmen bu söz yerine getirilmemişti. Gelinen noktada Mete Kalkavan'ın ceza yerine, bir anlamda terfi alması şaşkınlığa neden oldu. Yani sen, "Bir daha görev vermeyeceğim" diyerek hakemin hakkında yapılan eleştirileri haklı bulmuşsun, şimdi ise akademide hakem eğitmeni olarak görev vermişsin. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?


Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki hataların düzeltilmesi ve adalete olan güvenin yeniden tesis edilmesi için acil bir çözüm bulunması gerekiyor. Türk futbolu, bu tür şaibelerden çıkarılıp bir an önce adil ve şeffaf bir yapıya kavuşturulmalıdır. Aksi halde biz, futbolun güzelliklerinden ziyade skandallarıyla gündem olmaya devam ederiz.

#TFF
#MHK
#Mete Kalkavan
#Mehmet Büyükekşi
٪d أشهر قبل
Ödül mü ceza mı?
Alevilik ve Sünnilik bir din midir?
Kamu tasarrufu
BİT’lere kadrolu işçi alımında acilen tedbir alınması gerekiyor
Tarih bizi çağırıyor ama biz birbirimizle boğuşuyoruz!
İYİ Parti kongresinin kazananı kim