|
G.Saray taraftarı sabırlı olmalı

Son iki sezonun şampiyonu olan Galatasaray bu keyfi yaşayamıyor. Yanlış anlaşılmasın, tamamen iç nedenlerden kaynaklı oluşturulan veya istenen gündemler bunlar.

Her kulübün durumu ve önceliği farklıdır. Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor yıllardır şampiyonluk görmedi ve doğal olarak çok farklı ve acele davranmak zorundalar. Fenerbahçe’nin UEFA Şampiyonlar Ligi ön eleme maçları başladığı için hızlı ve acele etmek zorundalar.

Son şampiyonun acele değil, doğru ve etkili transfere ihtiyacı var. Zaten şampiyon kadro şu ana kadar korundu. Gol kralı Icardi’nin yanına son iki sezonda 40 gol üzerine çıkmış, kalitesi tartışılmaz Batshuayi alındı. Şimdi özellikle Torreira’nın yanına çok kaliteli bir 8 numara ve sağ beke etkili bir isim lazım. Elbette kampa yetiştirilmesi çok güzel olurdu. Birçok nedenden dolayı olamadı ama olacak hiç kuşkusuz.

Menajerlerin ve rakip sosyal medyanın algıları ile bu durum kaosa dönmemeliydi ama döndürüldü. Hemen toparlanma ve kenetlenme zamanı bence. Biliyorum, Galatasaray taraftarı Sayın İbrahim Hatipoğlu ve Maruf Güneş’e sitem ediyor. Haklı sebepleri de var ama şunu unutmayalım; her ikisi de çok önemli hizmetler yaptılar ve yapmaya da devam edecekler.

Sadece iletişim konusu güçlü ve etkili hale gelmeli. Sayın İbrahim Hatipoğlu’nun da farkına vardığı transferlerle ilgili dışarıya bilgi sızması önlenmelidir. Taraftar biraz kızmış olsa da İbrahim Hatipoğlu Galatasaray için de kendisi için de en güzelini yapacaktır. Biraz sabır, hoşgörü ve kenetlenmeyle Galatasaray bu süreci de başarıyla atlatacaktır.

#spor
#futbol
#Oğuz Altay
1 ay önce
G.Saray taraftarı sabırlı olmalı
Arda Güler ipten aldı
Transfer kaosu
Bu oyun gelişir
Gannuşi’den Gazze’ye giden yolu kim kapatıyorsa?
Dünya bize gebe, biz hakikate…