|
Galatasaray geleceğe koşuyor

Galatasaray'ın puan kaybetmesi muhtemel deplasmanlardan 3'er puan çıkarması mayısın sarı-kırmızılılar adına güzel geçeceğinin habercisiydi. Sivasspor maçını evinde oynayacak Aslan kalan 4 haftada puan kaybı yaşamadığı takdirde matematiksel olarak şampiyonluğu garantilerken bir de üstüne 105 puan ile yeni bir rekora imza atabilecek durumda. Başkan ve yönetim kurulu bir yandan da takımın geleceğini kurmak için çok önemli çalışmalar içerisinde. Bugüne kadar gerek Kemerburgaz'daki tesislerin yapılması, gerek Florya’nın inşaat olarak değerlendirilmesi, gerekse RAMS Park’ın arkasındaki 62 dönüm arazinin çok önemli bir projeyle Galatasaray'ın hizmetine geçebilmesi sarı-kırmızılı kulübün ne kadar önemli dönemlerden geçtiğini gösteriyor.

Başkan Dursun Özbek'in Bankalar Birliği anlaşmasından çıkıldığını mayıs ayındaki seçim öncesi müjde olarak vereceğini düşünüyorum. Önümüzdeki seçimde muhtemelen yönetimde bazı değişiklikler olacak. Basına pek çok isim yansıyor. Fatih Demircan gibi uzun yıllar hizmet edebilecek genç isimlerin yönetimde olabilmesi önemli.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği Başkanı İbrahim Hatipoğlu da Başkan Dursun Özbek'in yönetim kurulu listesinde yer alıyor. Esas önemli durum Erdem Timur’un devam edip etmeyeceği. Timur’un bazı sağlık sorunları nedeniyle Sportif AŞ'de görev almaması söz konusu. Projelerle maddi anlamda zincirlerini kıracak Galatasaray gelecek sezonun ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nin yapılanmasını erkenden başlatıp sezon başı kampa takviyeleri de yetiştirmek istiyor.


#Spor
#Futbol
#Oğuz Altay
14 gün önce
Galatasaray geleceğe koşuyor
Millet olduğumuzu unutmak
‘Mutlaka döneceğiz’ ya da Nekbe’dir yaramızın adı
O güne geri dönmek
‘İletişim aklı’
Bir sen bir ben bir de aile