|
FETÖ’yü kurtaramayacaksınız

15 Temmuz darbe ve ihanet girişiminin yıl dönümü dolayısıyla, bir haftadır Fetullahçı terör ve ihanet şebekesini konuşuyoruz. Bir yandan milletimizin destansı direnişini, diğer yandan şeytanın aklına bile gelmeyecek iblislikleri yapan ihanet şebekesini konuşuyoruz.

Bu topraklarda her zaman ihanet edenler var olmuştur. Hainler hep bir önceki ihanetin devamı ve takipçisi oldu. Fetullahçı Terör Örgütü önceki bütün ihanetlerin kokteyli ve zirvesidir. İslamiyet’in doğuşundan bu yana üretilen tüm fitne ve fesatları içinde barındıran, İslam karşıtı en büyük münafık şebekesidir Fetullahçılık.

Ülkemizdeki İslam düşmanları, bu münafık şebekesini İslam içindeymiş gibi gösterip, hem Müslümanlara iftira atıyor hem de özde birlikte oldukları Fetullahçı hainleri korumaya çalışıyor. Fetullahçı Terör Örgütü, yöntem itibarıyla bu topraklarda büyük kötülüklere imza atmış, Osmanlı Devleti’nin yıkılışının zeminini hazırlamış, Evangelist misyoner teşkilatının devamıdır, yerli yardımcısıdır. Bu yüzden ABD’de çok üst düzey bir koruma altındadır.

FETULLAHÇILIK ‘DİNCİ’DİR AMA O DİNİN İSLAM’LA İLGİSİ YOKTUR!

Fetullahçı ihanet şebekesi Türkiye toplumunda varlığını hissettirdiği günden beri, sözde Atatürkçü, Kemalist, sol ve İslam karşıtı çevreler tarafından ‘dinci’ diye lanse edilmeye çalışılıyor. Üstelik 15 Temmuz’dan sonra ortaya çıkan İslam karşıtlığına ve Hıristiyan ve Yahudi dünyasının koruma girişimlerine rağmen, bu söylem hâlâ devam ettiriliyor.

Evet, Fetullahçılık ‘dinci’dir ama o dinin İslam’la bir ilgisi yoktur. Fetullahçılığı İslam ile ilgili tarikat ve cemaatlerle bir tutup, özde İslam’a düşmanlık yapıp, perde arkasında FETÖ’yü gizlemek isteyenler var. Bir kısmı bunları cahilliğinden yapıyor olabilir. Ancak bir kısmının kasıtlı ve bilerek yaptığı gerçeğini bilmemiz gerekir.

28 Şubat sürecinde Fetullah’ın etinden-sütünden yararlanarak, Müslümanlara en büyük kötülüğü yapanlar, bugünlerde Fetullahçı Terör Örgütü’nü dinci bir yapılanmaymış gibi göstererek, geçmişlerini gizlemeye çalışıyor. Fetullah’ın ne olduğunu en iyi onlar biliyor. Çünkü birlikte aynı amaca hizmet ediyorlar.

Fetullahçılar dincidir, doğru. Fetullahçılar sapkındır, o da doğru. Firari FETÖ’cü işadamı Mehmet Eldem’in anlattığına göre, örgütlerinin başına gelecekler 1000 yıl önce İzmir’de yazılan İncil’de yer alıyormuş. Papaz mı bilmiyoruz, Paul adında biri söylemiş bunlara. Meseleyi Fetullah’a söylemişler. Fetullah da söz konusu İncil’in yan binadaki kütüphanede olduğunu söylemiş. Sonra Paul ile Jerald’ı Fetullah’ın huzuruna çıkarmışlar. Fetullah da Jerald’a ayakkabılarını hediye etmiş. Jerald da ayakkabıları ayağına değil kafasının üstüne koymuş.

MAKLUBECİ FETÖ’CÜLER DEŞİFRE OLDU, RAKICI FETÖ’CÜLER HÂLÂ İŞBAŞINDA!

Fetullahçı ihanet şebekesi, Türkiye’yi emperyalizmin hizmetkârı yapmak için faaliyet gösterdi gösteriyor. Bağımsız Türkiye’nin önüne baraj örmekle görevlendirildi. Özellikle Müslüman çocukları devşirme göreviyle hareket etti. Müslüman görünümü vermesinin tek nedeni budur.

15 Temmuz, işte böyle büyük bir ihanetin açığa çıkmasını ve 200 yıl sonra yenilebileceğini ortaya koydu. 15 Temmuz direnişiyle 200 yıllık misyoner ihanet şebekesinin de maskesinin düşmesine neden oldu.

Bugünlerde bu büyük zaferi gölgelemeye, FETÖ ile mücadeleyi sulandırmaya çalışıyorlar. Bu gayret öteden beri devam ediyor. Sözde FETÖ karşıtlığı ile eskisi gibi İslam karşıtlığı yapıyorlar.

FETÖ’ye İslamcı kılıf giydirip, meseleyi sulandırmaya çalışanlara şunu hatırlatıyorum. Evet Fetullahçı hainler, Müslüman gibi davranıp, Müslümanları kandırdı, doğru. Ama şunu unutmayın, 15 Temmuz ihanet girişimine kalkışanlar Müslüman gibi görünen Fetullahçılar değildi. Tam aksine hızlı Atatürkçü ve Kemalist görünenler, ihanete kalkıştı. Darbeyi bizi namazla kandıranlar değil, sizi rakıyla kandıranlar yaptı. Samimiyseniz birlikte âlem yaptığınız Fetullahçı alçakları ifşa edersiniz. Yoksa aslında birlikte hareket ediyorsunuz demektir.

Maklube sofralarındaki FETÖ’cüler değil, rakı masalarındaki FETÖ’cüler ihanetin başını çekiyor. Maklubeciler deşifre oldu, ama rakıcılar hâlâ işbaşında.

#FETÖ
#15 Temmuz
#Hüseyin Likoğlu
2 ay önce
FETÖ’yü kurtaramayacaksınız
Transfer kaosu
Bu oyun gelişir
Gannuşi’den Gazze’ye giden yolu kim kapatıyorsa?
Dünya bize gebe, biz hakikate…
“Ya kezzabi ya a’milil Amrikani / yallah irhal ya Sisi”