|
Turnuva başladı beyler

Neymiş efendim; Gürcistan bu tür uluslararası organizasyonlarda ilk kez yer alıyormuş. Türk Milli Takımı turnuvanın en genç ikinci takımıymış. Tek kalemde geçeceksin bunları. Futbol bir organizasyon işidir ve gerek kadro yapılanması, gerekse oyun formasyonu bu organizasyonun en önemli parçalarıdır. Nitekim Arda, Samsun’da Galler’e attığı golün aynısını Gürcistan filelerine gönderirken bir ölçüde yanlış organizasyona da isyan ediyordu. Birçok oyuncusu Avrupa’nın çeşitli kulüplerinde forma giyen Gürcistan gücü kadar ne yaptığını bilen bir takım.

Ya Türk Milli Takımı?

Ön alan baskısı yok, ikinci bölgede geriye koşmak zorunda kalan, ikinci bölgeyi savunmakta sıkıntı yaşayan Orkun ve Kaan’ın direnç gösterememesi takım savunmasına sekte vuran en önemli göstergeydi. İkinci yarıda her ne kadar hücumda çoğalsak bile kale alanına sürpriz isim sokamamanın yanı sıra kompakt bir oyun ortaya kıyamayıp, geriye koşmak zorunda kaldığı sürelerde hep sıkıntı yaşadı.

Bu denli değişkenlik Türk Milli Takımı'nın turnuvaya mutlaka eksiklerin etkisiyle tam anlamı ile hazır başlamadı fakat galibiyetle başlamak önemliydi.

#spor
#Gürcistan
#Türkiye
#Milli Takım
3 ay önce
Turnuva başladı beyler
Transfer kaosu
Bu oyun gelişir
Gannuşi’den Gazze’ye giden yolu kim kapatıyorsa?
Dünya bize gebe, biz hakikate…
“Ya kezzabi ya a’milil Amrikani / yallah irhal ya Sisi”