|
Bir yudum huzur

Yeni sezon öncesi transfer gündemini en fazla yaşayan kulüp hiç kuşkusuz Trabzonspor. Zirve yarışı içinde olması muhtemel takımların yanı sıra diğer takımların da sessiz sedasız yol aldığı zaman diliminde bordo-mavililer sezona hızlı bir giriş yapıp 6 oyuncuyu renklerine bağlarken, bağlamaya da devam edecek gibi.

Hiç kuşku yok ki bu transferlerin bireysel kaliteleri ne kadar iyi olursa olsun takım olma yönünde önemli bir süreç gerekiyor.

Bu zamana kadar oyuncu bütünlüğünü büyük ölçüde sağlayan Trabzonspor, yabancı golcüye odaklansa da elindeki yerli gol ayaklarının yeterliliğinin tartışıldığı bir dönemde önemli bir ismi renklerine bağlayacak.

Başkan Ertuğrul Doğan’ın ısrarla vurgu yaptığı borçsuz kulüp anlayışının kamuoyunda kabul gördüğü bu günlerde Onuachu’ya çuvalla para vermek, bu iddiayı da çürütecek hareket olurdu.

Bir zincirin en güçlü yerinin en güçlü halkası olduğundan yola çıkarsak, alternatifli bir kadro kuran Trabzonspor’da oyuncu bütünlüğü; oyun ve düşünce bütünlüğünün sağlanması ile güçlendirilirse ve ortaya aynı hedef doğrultusunda hareket eden bir takım çıktığında başarı kaçınılmazdır.

Abdullah Avcı’nın gelişerek yarışacağız söylemi de bizim yukarıda belirttiğimiz anlayışla bağdaştığı için bu yolculukta hiç kuşku yok ki camianın birlikteliği, desteği ve sahiplenmesi de büyük önem taşıyor.

Bu anlamda yarın akşam oynanacak Ruzomberok maçı da Trabzonspor camiasının bu çetin uğraş içindeki yönetim, teknik adam ve futbolcuya vereceği destek, bir yudum huzur gibi sezonun tamamı için önemli bir başlangıç olacak.


#spor
#futbol
#Ali Kemal Yazıcı
2 ay önce
Bir yudum huzur
Eşyanın tasallutundan kurtulmak ve eşyaya tasarrufta bulunmak...
Dünün mutlu yarının umutlu olabilmesi için...
Faiz kararları ne anlama geliyor?
OVP’de kamu personeline ve kamu yönetimine ilişkin yeni yol haritası
Medyanın gerçekliği ve toplumsal hadiseler