|

Trabzonspor Başakşehir canlı izle! TS Başakşehir maçı izle

Süper Lig’in 22. haftasında Trabzonspor kendi evinde Başakşehir ile karşılaşıyor. Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe’ye kendi evinde yenilerek liderlik koltuğunu Galatasaray’a devreden Başakşehir, bu akşam Trabzonspor’u yenerek mücadelesine kaldığı yerden devam etmek istiyor. Sizler de Trabzonspor Başakşehir canlı izleme bilgileriyle birlikte bu maçı izleyebileceksiniz.

Yeni Şafak
13:37 - 18/02/2018 Pazar
Güncelleme: 13:43 - 18/02/2018 Pazar
Diğer
Süper Lig'de Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor.
Süper Lig'de Trabzonspor ile Başakşehir karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgilerini haberimizden öğrenebilirsiniz. Son zamanlarda istediği performansı bir türlü yakalayamayan Trabzonspor, kendi evinde ligin zorlu takımlarından biri olan Başakşehir ile karşılaşacak. Bu heyecanlı maçı takip etmek isteyen taraftarlar ise Google üzerinde “Trabzonspor Başakşehir canlı izle” aramalarını gerçekleştiriyorlar. İşte Trabzonspor Başakşehir maçı canlı izleme bilgileri.

Maç nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunulan bağlantılar üzerinden üyelik alabilir ve maçı donmadan kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

( Üyelik gerektirir )
İki takım arasındaki istatistikler

İki takım Süper Lig'de 19 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Başakşehir sadece dört galibiyet alabildi (6B 9M).

Başakşehir'in Süper Lig'de en az 10 kez karşılaştığı rakipleri arasında aldığı galibiyet yüzdesi en düşük ikinci takım Trabzonspor (%21; Beşiktaş ile eşit); en düşük ise Ankaragücü (%20 ? 10 maç ve iki galibiyet).

Süper Lig'de Başakşehir'i beş maçtır yenemeyen Trabzonspor (3B 2M), bu karşılaşmaların üçünde gol atamadı.

Trabzonspor, Süper Lig'de evinde Başakşehir'e sadece bir kez yenildi (4G 4B).

Ligde 12 maçtır yenilmeyen bordo mavililer (6G 6B), Şubat ? Eylül 2011'de yakaladıkları 16 maçlık yenilmezlik serisinden (12G 4B) bu yana en uzun serilerini yaşıyor.

Beş maçtır berabere kalan Trabzonspor, ligde devam eden en uzun beraberlik serisinin sahibi. Bordo mavililer, Süper Lig'deki bundan uzun tek beraberlik serisini Ekim 1979 ? Aralık 1979 arasında yakalamıştı (7 maç).

Trabzonspor evinde altı maçtır yenilmiyor (4G 2B). Bu, Ocak ? Nisan 2015'ten (6 maç) bu yana evlerinde yakaladıkları en uzun yenilmezlik serisi.

Trabzonspor bu sezon Süper Lig'de en fazla ikili mücadele kazanan takım (1323); en az ikili mücadele kazanan takım ise Başakşehir (1040).

Bu sezon Süper Lig'de kendi kalesine en fazla gol atan takım Trabzonspor (4).

Başakşehir geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında bu sezon ligde en fazla şuta sebep olan hata yaptığı maçı oynadı (3).

Burak Yılmaz, Süper Lig'de Başakşehir'e karşı forma giydiği 11 maçta dokuz gol attı. Bu gollerden yedisi, Trabzonspor formasıyla çıktığı beş lig maçında geldi.

Arda Turan ligde Trabzonspor'a karşı forma giydiği altı lig maçında dört gol attı; Süper Lig'de daha fazla gol attığı bir rakibi yok (Sivasspor ile eşit).

Trabzonspor'un ligde attığı son dört gol de Burak Yılmaz'dan geldi.

Edin Visca bu sezon ligin en fazla asist yapan oyuncusu (10).

Başakşehir'in ligde attığı son sekiz golün beşinde Visca'nın katkısı bulunuyor (iki gol ve üç asist).

CANLI ANLATIM
#Başakşehir
#Trabzonspor
#Canlı izle
6 yıl önce