|

Yeni AirPods'un tanıtım tarihi belli oldu

Apple’ın popüler kablosuz kulaklığı AirPods’un yeni versiyonu için tarihler belli oldu. Apple ürünleriyle ilgili gelişmeleri güncel olarak aktaran analist Ming-Chi Kuo, önümüzdeki iki yıl içinde iki yeni AirPods modelinin geleceğini söyledi.

Yeni Şafak
09:34 - 4/12/2018 Salı
Güncelleme: 09:40 - 4/12/2018 Salı
Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods tanıtıldıktan sonra büyük talep gördü.
Apple'ın kablosuz kulaklığı AirPods tanıtıldıktan sonra büyük talep gördü.

Apple’ın gelecekte tanıtacağı ürünlerle ilgili en doğru tahminleri şimdiye kadar ünlü analist Ming-Chi Kuo’dan duyduk. Şimdi de AirPods’larla ilgili önemli açıklamalar yaparak bize tarihleri paylaştı.

Kuo’ya göre AirPods’lar 2019 yılında kablosuz şarj işleviyle yenilenecek ve 2020 yılında tanıtılacak AirPods’ta ise ciddi bir tasarım değişikliği yapılacak. Yeni AirPods, yeni kutusu sayesinde kablosuz şarj özelliğine kavuşacak. Kuo, kulaklıkların daha iyi bir bluetooth teknolojisiyle geleceğini de paylaştı.


AirPods 2 ve AirPower beraber tanıtılacak

Kuo baştan aşağı yenilenecek tasarımın neler getireceğini belirtmese de, bir kulaklık için yapılabilecek tasarım değişiklikleri sınırlı. Daha önceki dedikodular, AirPods 2'nin "hey Siri" bütünleşmesiyle geleceğin söylemişti. Bu gerçek olursa telefonu cebinizden çıkarmadan Apple'ın dijital asistanına ulaşabileceksiniz.

Eylül 2017'de bahsi geçen AirPower şarj yüzeyi hakkında ise hiçbir ipucu yok. Gizemli cihaz, 2019'un başında yeni AirPods ile beraber ortaya çıkabilir.

#Apple
#AirPods
#AirPower
#iphone
5 yıl önce