|

Xiaomi Türkiye’de online mağazasını da açtı

Çinli teknoloji devi Xiaomi, Türkiye’de açtığı fiziki mağazanın ardından online mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Evofone distribütörlüğünde Türkiye’ye giriş yapan firma, N11 platformu üzerinde ilk online resmi mağazasının açılışını da yapmış oldu.

Yeni Şafak
11:48 - 8/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 11:49 - 8/10/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Xiaomi ikinci mağaza açılışı için Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ni düşünüyor.
Xiaomi ikinci mağaza açılışı için Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ni düşünüyor.

Türkiye’de büyük ilgi gören Çinli teknoloji devi Xiaomi, bildiğiniz gibi Evofone distribütörlüğünde geçtiğimiz ay fiziki mağazasını Vadi İstanbul AVM’de açmıştı. Açılışa özel büyük kampanyalara imza atan firma, hayranları tarafından büyük ilgi gördü ve mağa kapısında büyük kuyrukların oluşmasına neden oldu.


Gelecek dönemde Türkiye’de yeni mağaza açılışlarına devam edecek olan Xiaomi, ikinci mağaza için Forum İstanbul Alışveriş Merkezi’ni düşünüyor. Lakin o mağazanın açılışı öncesi Türkiye’de online mağazasının açılışını yapan firma, Türkiye’nin önde gelen online alış veriş platformlarından biri olan N11 ile anlaştı ve ilk resmin online mağazasını açtı.


Türkiye’de kullanıma uygun tüm ürün yelpazesini satışa sunan firma, meraklılarının mağazaya gitmeden resmi fiyatları öğreneceği ve sipariş verebileceği bir online mağaza açmış oldu. Yakın zamanda ciddi satış başarılarına imza atmayı başaran Xiaomi, daha fazla Türk kullanıcıya ulaşmayı hedefliyor.

#Xiaomi
#Evofone
#Online mağaza
6 yıl önce