|

Pixel 2'nin sürüş sırasında rahatsız etme özelliği

Teknoloji devi Google’ın bu hafta tanıttığı Pixel 2 ve Pixel 2 XL bir çok yeni özellikle geldi. Google’ın yeni serisi Pixel cihazlar için özel yeniliklere Pixel Ambient Service uygulaması sayesinde kullanılabiliyor.

Yeni Şafak
15:20 - 7/10/2017 Cumartesi
Güncelleme: 15:26 - 7/10/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Google Pixel 2
Google Pixel 2
Google’ın yeni tanıttığı amiral gemileri teknoloji dünyasında büyük yankı uyandırdı. Android işletim sistemine sahip cihazlarda Pixel için farklı uygulamalar da bulunuyor. Pixel cihazlar için geliştirilen yenilikler
uygulamasıyla kullanılabiliyor. Bu özelliklerden bir tanesi de iOS 11 ile gelen araç sürerken rahatsız etme moduna otomatik geçiş. Aşağıdaki fotoğrafta bu özelliğin nasıl aktif edileceğini görebilirsiniz.

Google, rahatsız etme modunun ne zaman etkinleştirileceğini belirlemek için Bluetooth ve cihazdaki sensörleri kullanacağını söyledi. Ancak şu anda şöför veya yolcu olduğunuzu anlayamıyor.

Apple ve Samsung gibi diğer akıllı telefon üreticileri bu yıl benzer özelliklerini tanıtmıştı. Bu iki üreticinin sunduğu rahatsız etmeyin çözümlerinde arama veya mesaj geldiği zaman otomatik olarak karşı tarafa yanıt gönderiyordu. Google’ın yeni cihazıyla gelen bu özelliğin detayları halen net değil.

#Google
#Apple
#Pixel 2
7 yıl önce