|

Note 9'un resmi tanıtım videosu yayınlandı

Samsung'un 9 Ağustos'ta tanıtacağı yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'un tanıtım videosu yayınlandı. Firmanın resmi YouTube kanalında yayınlanan videoda 1 TB depolama alanı ve yeni S Pen’e dikkat çekilmiş.

Yeni Şafak
16:23 - 3/08/2018 Cuma
Güncelleme: 16:25 - 3/08/2018 Cuma
Yeni Şafak
Galaxy Note 9 ön siparişe açıldı.
Galaxy Note 9 ön siparişe açıldı.

Önümüzdeki hafta resmen tanıtılacak olan Galaxy Note 9’a dair sızıntılar tüm hızıyla devam ediyor. Güney Koreli teknoloji devi dün yeni modelin ön sipariş görseli yanlışlıkla yayınlanmıştı, bugün de YouTube’da yeni amiral gemisi Note 9’un tanıtım videosunu paylaştı.

Videoda sarı S Pen kalemiyle birlikte mavi bir tasarımla karşımıza çıkan Galaxy Note 9’un 512 GB’lık depolama alanı sunan bir versiyona sahip olacağı da kesinleşmiş oldu. Ayrıca 512 GB’lık microSD kartı desteği sunacak olan modelin toplam depolama boyutu 1 TB’a çıkabilecek.


Merakla beklenen Samsung’un yeni amiral gemisi olan Galaxy Note 9, resmi olarak 9 Ağustos’ta New York’ta gerçekleştirilecek olan etkinlikte tanıtılacak. Bakalım son açıklanan finansal raporlara göre Galaxy S9’un satışlarında başarılı olamayan Koreli firmanın yeni akıllı telefonu beklenen ilgiyi görmeyi planlıyor.

#Samsung
#Galaxy Note 9
#amiral gemisi
6 yıl önce