|

Monster Aryond A32 monitörünü güncelledi

Oyun dünyasının en önemli aktörlerinden Monster, geliştirdiği ürünlerle oyun tutkunlarının tercih sebebi olamaya devam ediyor. Firma geçtiğimiz yıllarda satışa sunduğu Aryond A32 monitörünü güncelleyerek, tekrar kullanıcıların beğenisine sundu.

Abdulkadir Önder
17:35 - 24/04/2023 Pazartesi
Yeni Şafak
monster aryond a32 monitör
monster aryond a32 monitör

Son senelerde oyun dünyasında gelişmeler çok hızlı ilerleme kaydediyor. Oyun üreticileri birbirinden farklı ve her geçen gün gerçekliğe daha yakın oyunları piyasaya sürerken, ekipman üreticileri de kullanıcılar için son teknoloji ürünleri tasarlamaya gayret ediyor. E-spor başta olmak üzere özellikle strateji oyunlarının vazgeçilmez ekipmanı olan monitörler oyun tutkunları için en önemli unsur olarak göze çarpıyor.

Geniş ürün yelpazesi

Oyun ekipmanları denince akla ilk gelen marka şüphesiz Monster oluyor. Monster firması da bugüne kadar geliştirdiği birçok ekipman ile oyun tutkunlarının her zaman tercih ettiği bir firma olmayı başarıyor. Bilgisayardan monitöre, kulaklıktan klavyeye ve mouse’tan gameped’e kadar oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahip olan Monster, yeni ürün geliştirmenin dışında, daha önce piyasaya sunduğu ürünleri oyuncular için güncelleyerek yeniden onlarla buluşturuyor.

İsteğe göre görüntü seçeneği

Monter, önceki senelerde piyasaya sunduğu Aryond A32 Curved monitörünü oyun dünyasındaki teknolojik gelişmeler ve oyun üreticilerinin tasarladıkları oyunları gerçeğe yakın bir görüntüye ulaştırmasıyla ürünü güncelleyerek tekrar satışa sundu. Segmentindeki birçok üründen içerik ve teknik özellik olarak bir adım önde olan Aryond A32 V1.2 monitör, fiyat performansıyla da ön plana çıkıyor.

165 Hz yenileme hızı

Aryond A32 V1.2’de 31,5 inç Curved geniş ekran, 2560x1440 çözünürlük, VA ekran tipi, 165 Hz yenileme hızı, parlamaz ekran yüzeyi, 178°(H)/178°(V) görüş açısı, 16,7 milyon renk bulunuyor. Ayrıca cihazda Anti Flicker, mavi ışık filtresi özellikleri de yer alırken, bağlantı bölümünde 1 adet HDMI 2.0, 1 adet Display Port 1.2, 2 adet, kulaklık çıkışı mevcut. Oyun tutkunlarının ürünü tercih etmelerinin bir nedeni de kutu içerisinden HDMI kablo ile DP kablonun çıkması. Çünkü Aryond A32 V1.2 ile aynı kategorideki ürünlerin hemen hemen hiç birisinde özellikle DP kablo ürünle birlikte verilmiyor.

#monster
#oyun
#bilgisayar
1 yıl önce