|

Kia Stinger Türkiye'de 190 bin TL'ye varan indirimle satışta

Kia Stinger'ın indirimli Türkiye fiyatı açıklandı. Kia’nın performansa yönelik modeli Stinger, iddialı tasarımı ve güçlü motoruyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Ekim ayında Türkiye pazarına giriş yapan Kia Stinger, 190 bin TL’ye varan indirimlerle satışta. Kasım ayında yürürlüğe giren ÖTV ve KDV indirimleri bu modeli kapsamıyor. İşte Kia Stinger'ın son yaptığı efsane indirimle birlikte Türkiye satış fiyatı ve teknik özellikleri.

Yeni Şafak
11:32 - 13/12/2018 الخميس
Güncelleme: 11:37 - 13/12/2018 الخميس
Diğer
Kia Stinger sade ve şık bir iç tasarıma sahip.
Kia Stinger sade ve şık bir iç tasarıma sahip.

Kia Stinger'ın Türkiye fiyatından görülmemiş indirim fırsatı. Güney Koreli otomotiv devi Kia’nın tanıtıldığı günden beri konuşulan modeli Stinger, geçtiğimiz aylarda ülkemize giriş yaptı. Tasarım, donanım ve performansı bir araya getiren Kia Stinger, Ekim ayında tek donanım paketiyle sunulmuştu ancak şimdi paketlerin sayısı üçe çıktı. Hatta satışa sunulan en lüks donanımlı Stinger yeni indirim kampanyasıyla Türkiye’ye giriş yaptığı tarihteki fiyatından çok daha ucuza alınabiliyor.


KİA STİNGER TEKNİK ÖZELLİKLERİ!

ABD pazarında 2.2 litrelik turbo dizel ve 3.3 litrelik V6 benzinli seçenekleri de bulunan Stinger, ülkemizde sadece 2 litrelik benzinli motorla satışa sunuldu. Araç arkadan itişli çift turbo beslemeli ve 244 beygir güç üreten bir motora sahip. Türkiye pazarına giriş yaptığı Ekim ayında 550 bin TL olan fiyat bu ay itibariyle 360 bin TL’ye düştü.



KİA STİNGER'DA GÖRÜLMEMİŞ İNDİRİMLİ FIRSATI! İŞTE YENİ İNDİRİMLİ FİYATI

Kasım ayında yürürlüğe giren ÖTV ve KDV indirimlerinden 2 litrelik motoru nedeniyle faydalanamayan Kia Stinger’ın fiyatının nasıl bu kadar düştüğü bilinmiyor. Satış fiyatının yeni donanım paketleri sayesinde biraz aşağıya çekildiği gözlemlense de en üst paket olan GT Line S’in bile fiyatı 490 bin TL olarak belirlenmiş. Kia Stinger’ın ara donanım paketi olan GT Line ise ülkemizde 399 bin TL’ye satılıyor. En düşük paket ise 360 bin TL fiyat etiketiyle satışta.


#Kia
#Stinger
#Otomobil
٪d سنوات قبل