|

450 beygir gücünde yeni BMW M2 Competition

Spor otomobil devi BMW, M2'nin yerine gelecek olan yeni M2 Competition modelini görücüye çıkardı. Hız tutkunları için tasarlanan araç, rakiplerini zorlayacak gibi görünüyor.

Yeni Şafak
10:00 - 19/04/2018 الخميس
Güncelleme: 11:41 - 19/04/2018 الخميس
Yeni Şafak
Aracın fiyatına dair bir bilgi paylaşılmadı.
Aracın fiyatına dair bir bilgi paylaşılmadı.

Alman marka BMW, M2'nin yerine geçecek olan yeni gözdesi M2 Competition modelini duyurdu. Hız tutkunları için geliştirilen M2 Competition, önceki modelde olduğu gibi arkadan itişli olacak.

Ayrıca 6 ileri manuel ve 7 ileri M DCT vites seçeneği bu modelde de devam ediyor.

3.0 litrelik 6 silindirli motora sahip olan araç, önceki modelden 40 beygir daha fazla güce sahip. Bu haliyle 405 beygir güce çıkan araç, 6 ileri manuel şanzıman seçeneğiyle 100 km hıza 4.2 saniyede ulaşırken, M DCT çift kavramalı vites seçeneğiyle bu süre 4.0 saniyeye düşüyor.


Aracın maksimum hızı 250 km olarak sabitlenmiş. “Bu hız bana yetmez” diyorsanız eğer, ayrıca ekleyebileceğiniz BMW’nin gücü temsil eden M Drive paket sayesinde gücünüze güç katarak 280 km hıza kadar çıkabiliyorsunuz.

Bu kadar yüksek hıza eşlik eden tamamen güçlendirilmiş fren sistemi, elektronik açılıp kapanan egzozlar, motorun daha verimli çalışması için M4 Competition modelinde yer alan soğutma sistemi, şerit takip asistanı, acil durum frenlemesi, aktif diferansiyel kilit sistemi gibi özellikler araçta standart olarak yer alıyor.






#BMW
#M2 Competetion
#Alman
٪d سنوات قبل