|

Muharrem İnce'den 'Ekmeleddin İhsanoğlu' bağışı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, seçimde rakibi olan 5 adaya 500'er yüz lira bağışta bulundu. 2014 yılındaki seçimlerde Ekmeleddin İhsanoğlu da rakiplerine 1000'er lira yatırmış ancak Erdoğan yapılan bağışı iade etmişti.

Yeni Şafak
11:12 - 23/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 12:20 - 23/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Muharrem İnce-Ekmeleddin İhsanoğlu
Muharrem İnce-Ekmeleddin İhsanoğlu

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Cumhurbaşkanlığı seçimindeki rakiplerinin kampanya hesaplarına 500'er lira bağışta bulundu.

Rakiplerine 500'er lira yatırdı

Ziraat Bankası'nın TBMM Şubesi'ne giden CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, rakipleri Recep Tayyip Erdoğan, Meral Akşener, Selahattin Demirtaş, Temel Karamollaoğlu ve Doğu Perinçek’in kampanya hesaplarına 500'er Türk Lirası yatırdı.


Parayı kendi maaşından yatırdığını söyleyen Muharrem İnce, ''Birlik beraberliğe ihtiyacımız olan bugünlerde rakiplerime bu şekilde bir jest yaptım” dedi.


İnce, ''Rakiplerinizden de destek bekliyor musunuz?'' sorusuna ise ''Ağanın eli tutulmaz'' yanıtını verdi.


2014'te İhsanoğlu da yapmıştı

2014 yılında yapılan Cumhurbaşkanlığı seçiminde de çatı aday olan Ekmeleddin İhsanoğlu da rakipleri Recep Tayyip Erdoğan ile Selahattin Demirtaş'ın hesabına bin lira yatırmıştı. Erdoğan, yapılan bağışı avukatları aracılığı ile geri iade etmişti.

#Cumhurbaşkanı Erdoğan
#Muharrem İnce
#CHP
#cumhurbaşkanı adayları
#bağış
6 yıl önce