|

Liderlere rakip oldular

Meclis yolunda bazı adaylar ‘genel başkanlara’ karşı yarışacak. Bu mücadelelerden birinin adresi Osmaniye. CHP’den Baha Ünlü, İyi Parti’den Mehmet Temel ve Saadet Partisi’nden İslam Korkmaz Osmaniye’den aday olan Devlet Bahçeli’ye karşı mücadele verecek.

Yeni Şafak ve
04:00 - 23/05/2018 Çarşamba
Güncelleme: 01:38 - 23/05/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Lider aday mücadelesinin bir başkası da İzmir’de yaşanacak.
Lider aday mücadelesinin bir başkası da İzmir’de yaşanacak.

Lider aday mücadelesinin bir başkası da İzmir’de yaşanacak. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu aday olduğu İzmir 2. Bölge 1. sırada AK Parti’den Hamza Dağ, MHP’den Tamer Osmanağaoğlu, İyi Parti’den Aytun Çıray ve Saadet Partisi’nden Şerafettin Kılıç ile mücadele edecek.

DESTİCİ İLE YARIŞ

AK Parti listelerinden aday gösterilen BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, aday gösterildiği Ankara 2. Bölge 1. Sırada, CHP’den Murat Emir, İyi Parti’den Şenol Bal ve Saadet Partisi’nden İlyas Tongüç ile karşı karşıya gelecek.

İZMİR’DE YILDIRIM

Seçim bölgesi İzmir 1. Bölge 1. sıra olan Başbakan ve AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım’a karşı ise CHP’den Ahmet Tuncay Özkan, İyi Parti’den Müsavat Dervişoğlu ve Saadet Partisi’nden Zekeriya Hazırbulan mücadele edecek.

  • Tanıtım tarihi değişti
  • CHP'nin daha önce 24 Mayıs Perşembe günü yapılacağı açıklanan seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısı hafta sonuna alındı. CHP'nin seçim bildirgesi ve aday tanıtım toplantısının 24 Mayıs Perşembe günü ATO Congresium'da yapılacağı duyurulmuştu. CHP, aynı tarihte AK Parti'nin de aday tanıtım toplantısının olması nedeniyle kendi toplantısının gününde değişikliğe gitti. CHP'nin aday tanıtım toplantısı 26 Mayıs Cumartesi gününe alındı. Seçim bildirgesinin de tanıtılacağı toplantı, JW Marriott Otel'de gerçekleştirilecek.
#CHP
#Seçim
6 yıl önce