|

Boyun eğmeyen lider istiyoruz

Yeni Şafak ve tvnet ekipleri, şehzadeler şehri Amasya’da 24 Haziran seçimlerine dair halkın görüşlerini aldı. TBMM’ye 3 milletvekili gönderecek Amasya’da gençler, dünyaya boyun eğmeyen bir lider istiyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/05/2018 Perşembe
Güncelleme: 03:32 - 24/05/2018 Perşembe
Yeni Şafak
Şehzadeler şehri Amasya’da gençler, “Dünyaya boyun eğmeyen bir lider istiyoruz” diyor.
Şehzadeler şehri Amasya’da gençler, “Dünyaya boyun eğmeyen bir lider istiyoruz” diyor.

İşte Amasyalıların seçime ilişkin düşünceleri:

İNCE’Yİ HARCADI

Yalçın Taşhan, “Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’yi rakip olarak gördü onu harcamak için aday gösterdi. Kılıçdaroğlu da biliyor seçilemeyeceğini” dedi. Lise son sınıf öğrencisi Aytekin Karakaya yeni seçmen olduğunu belirterek, “Meclis’te yine bizi temsil edecek yaş grubumuzun olması bizleri sevindiriyor” diye konuştu.


TANKIMIZ YAPILDI

Muhammet Karaböcek ise, “Diyorlar AK Parti ne yaptı bu zamana kadar, AK Parti suyun altından yol yaptı. Tankımız yapılıyor, yerli tüfeğimiz var. Daha ne yapsın?” diye sordu. İlk kez oy kullanacağını söyleyen Nurettin Küçük ise “Heyecanlıyım” diye konuştu. İlk kez oy kullanacak arasında olan İrem Yaman da “Ülkemizi daha iyi temsil ettiğini dikkate alarak oyumu AK Parti’ye vermeyi düşünüyorum” dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çok iyi bir liderlik yaptığını düşündüğünü söyleyen Özlem Ceylan da “Bir çok yenilik getirdi bizler için. Şu an bizlere çok iyi bir hayat sunuldu” diye konuştu.


Birleştiren güç

AK Parti’nin bu seçimlerde de zaferle çıkacağını söyleyen Muhammet Fatih Erdem “Ortaya çeşitli nifaklar atıyorlar ama biz bu yalan haberlere bakmıyoruz. Cumhur İttifakı birleştiren bir güç oldu. Diğer adayların meydanlardaki konuşmalarına bakıyorum, sürekli kendileriyle çelişiyorlar. Temel Karamollaoğlu dün zulüm edenlerle birlikte oldu” ifadelerini kullandı. İshak Onat da, “Erdoğan seçimlerde tekrar kazanır” dedi.

#Amasya
#Seçim
6 yıl önce