|

Soğuk Havada Sıcak Mekanlar Kış Bahçesi

Evlerimizin bazı bölümlerini yaz aylarının sıcak günleri için açık alan olarak ayarlarız ve o şekilde kullanmaya çalışırız.

iLAN
17:11 - 17/10/2018 Çarşamba
Güncelleme: 17:20 - 3/12/2018 Pazartesi
Diğer
kış bahçesi
kış bahçesi

Buralar genellikle geniş bir balkon veya teras katları olmaktadır. Aynı bölümleri kış aylarında açık olan ve soğuk hava nedeniyle kullanamayız. Kış bahçesi projemizle, bu alanlarınızın en uygun şartlarda kapatılmasını sağlayarak buraları kış aylarında da oturabileceğiniz, çayınızı ve kahvenizi içebileceğiniz yerler olarak ayarlayabiliriz.

Kış bahçesi modelleri
çevre kapama sistemlerinde ışığı geçiren aydınlatmayı engellemeyen cam sistemleri kullanılarak yapılmakta ve hava sıcaklıklarının yükseldiği günlerde bu cam bölümler katlanarak açılmakta sizlere tekrar açık bir alan oluşturmaktadır. Kış bahçesi yapımına başlamadan önce bazı konuları araştırmalısınız. Özellikle bahçenizin bir bölümünü evinize katacaksanız, bu bölüm için ruhsata gerek olup olmadığı kontrol edilmelidir. Bazı yapılarda buna gerek yoktur ancak sizlerin işlem öncesi araştırma yapması ileride sorun yaşamamanız için gereklidir.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

Sohbet Alanı
Özellikle kış aylarında kar yağışını seyrederek, oturmak, yemek yemek, sohbetler etmek her insanın en büyük hayalidir. Evlerinizin balkon bölümleri, terasları veya giriş bölümü bahçe katında uygun bir alanı sizler için modern mimari çalışmalarımız ile tasarımlar yaparak oldukça kullanışlı bir alana çeviriyoruz.
Kış bahçesi sistemleri
işlerinde kullandığımız tüm ürünler standartlara uygun ve kullanışlı ürünlerdir. Kış bahçeleri doğal aydınlatma olduğu için aydınlatma sistemleri atlanabilmektedir, ancak sizler gece saatleri için aydınlatma sistemi yaptırın.
Kışlık Cafe

Son yıllarda ülkemizin birçok yerinde cafe kültürü yayılmaya başladı. Cafelerin ön kısımları yaz aylarında açık alan olarak kullanılmaktadır. Özellikle yaz aylarında daha serin bir ortamda oturmak insanlara iyi gelmektedir. Kış aylarında da kapalı bir alanda oturmaktansa daha aydınlık ve dışarıyı rahat görebileceğiniz yerde oturmayı tercih edersiniz. Kafe ve lokanta gibi iş yerleri için, açık alan bölgelerini özel tasarımlarımızla kapatarak, daha geniş kullanım alanları oluşturuyoruz. Tüm projelerimizi mimari çalışmalar ile yaparak ortaya en iyi sistemleri ortaya koymaya çalışıyoruz.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

İç Mimari Çalışmalarımız

Evlerinizde veya iş yerlerinizde açık alanların sıradan bir işlem ile kapatılması size kullanışlı bir alan oluşturmayacaktır. Yapılan işlemlerde ve kullanılan malzemelerin, kış aylarında dışarıdaki soğuk havayı içeriye geçirmemesi, modern bir görünüm ile yapılması önemlidir. İç mimari projelerimizi sizlerin kullanım alanlarına göre ayarlayarak, en sağlıklı ve iyi görünümlü bir kış bahçesi sistemini sizler için hazırlıyoruz. İyi bir kış bahçesine sahip olmak istiyorsanız, mutlaka bir mimar desteği almanız ve profesyonel kişilerden danışmanlık hizmeti almanız sizlerin faydasına olacaktır. Bu şekilde en kullanışlı ve sağlıklı bir kış bahçesi sahibi olabilirsiniz. Ne istediğinize karar veremediyseniz, mimarlarımız sizlere çeşitli alternatifler sunacaktır. Ya da internetten kendiniz araştırmalar yaparak daha önce yapılmış birçok projeyi inceleyerek fikir sahibi olabilirsiniz.

Kaça Mal Olur?
Sizlerin talepleri üzerine yapacağımız çalışmalarda kullanacağımız, dayanıklı ürünler, ısınma sistemleri, havalandırma sistemleri, zemin döşemesi dahil tüm işlemlerimizde
kış bahçesi fiyatları
farklılık gösterebilmektedir. En kaliteli ürünleri kullanarak yaptığımız tasarımlarımızı sizlere en uygun fiyatlara sunmaya çalışmaktayız. Kapatılacak olan alanın metre karesi, tavan bölümü kaplama sistemleri gibi etkenler fiyatların değişken olmasını sağlayacaktır. Yapacağımız çalışmalarımızın demosunu hazırlayarak ve kullanılacak malzeme türlerin sizlere göstererek, sizlerin onayını alıyoruz ve fiyat teklifimizi sunuyoruz. Kış bahçesi yapımında maliyetler hesaplanırken, çok fazla değişkenler hesaplanmaktadır. Kullanılacak olan profil çeşitleri, kapatma sistemlerinin tuğla veya cam olması maliyetlerin değişmesine etki eden nedenlerdir.
Yeni Yaşam Alanı

Kış bahçesi projelerimiz ile sizlere yeni yaşam alanları oluşturmaktayız. Bahçelerinizin bir bölümünü evinizin içerisine taşıyoruz ve sizlere kış aylarında bile bahçenizi kullanma fırsatı sunuyoruz. Kullandığımız ısı yalıtım sistemleri ile düşük enerji harcayarak ısıtabileceğiniz konforlu bir yaşam alanına kavuşuyorsunuz. Yeni yaşam alanlarınız, evinizin terası, balkonu olsun yapacağımız çalışmalar ve kullanacağımız malzemeler ile çevresine uyumlu olacaktır. Tüm alanı pencereli, istenilen yerden kapı açılabilme özelliği ve modern görünümlü profiller ile eğimli çatı sistemleri şeklinde yapılacaktır.

Mükemmel Bir Kış Bahçesi

Evinize yeni alanlar katmak sizler için büyük bir yatırım olacaktır. Bu yatırımınızın sürekli değer kazanabilmesi için, kış bahçesi yapmaya karar verdiğinizde iyi araştırmalar yapmalısınız. Bu alanları dinlenme alanı veya farklı amaçlar için kullanabilirsiniz. Uygun yapılmayan bir kış bahçesi evinize değer katmayacak tam tersine değer kaybettirebilecektir. Bu konularda iç mimarlardan yardım alabilirsiniz. Kış bahçesi bölümünü cam kaplama yaparak, kış aylarında azda olsa güneş sıcaklığından faydalanarak sıcak bir ortam oluşturabilir, bu ortamda, çeşitli bitkilerinizi koruyabilirsiniz. Yapacağınız iyi bir kış bahçesi projesi evinize değer kattığı gibi çevrenizden de büyük ilgi görmeye başlayacaktır.

Detaylı bilgi için tıklayınız;

#kış
#kış bahçesi
#uygun fiyat
5 yıl önce
default-profile-img