|

Kart aidatı almayıp hediye altın veren SAĞLAM KART, 2 YAŞINDA.

Yarını bugünden hesaba katanların kartı Sağlam Kart, hiçbir müşterisinden kart ücreti almayan, aksine her yıl hediye altın kazandıran öncü kredi kartı olarak insanların hayatlarını kolaylaştırmaya devam ediyor.

iLAN
10:29 - 27/11/2018 Salı
Güncelleme: 17:28 - 10/12/2018 Pazartesi
Diğer
KuveytTürk
KuveytTürk
Kart aidatı yok, aksine her yıl hediye altın var!

Sağlam Kart sizden hoşnut olmadığınız bir ücret almayı reddediyor. Kart aidatı gibi, beklenmedik anda hesabınızdan kesilen sürpriz bir masraf almıyor. Aksine size her yıl sürpriz bir kazanç sağlıyor! Her ekstre döneminde 200 TL ve üzeri harcama yapıp, ödemelerinizi aksatmadığınızda, yıl sonunda size 50 TL değerinde hediye altın veriyor.

Üstelik size bu 50 TL’lik hediye altınınızı kullanmak konusunda hiçbir şart koşmuyor. İstediğiniz zaman hesabınızdaki hediye altını nakit ya da gram altın olarak çekip kullanabilir ya da dilerseniz hesabınızda biriktirebilirsiniz. Kullanım süresi yok, kullanım alanı kısıtlaması yok.

Eğitim ve sağlık harcamalarınızda Sağlam Kart yanınızda.

Konu eğitim ve sağlık olduğunda ise Sağlam Kart size koşulsuz şartsız avantaj sağlıyor. Anlaşmalı işletme koşulu gözetmeksizin tüm eğitim ve sağlık harcamalarınızda vade farksız 5 taksit imkanı sunuyor.*

Bir yardımcıya ihtiyaç duyduğunuzda
Sağlam Kart hizmetleri sizinle.

Asistan hizmetleriyle Sağlam Kart, sadece ödeme noktalarında değil, konut, seyahat, yol yardımı ve concierge hizmetleri gibi birçok alanda yanınızda.

Sağlam Kart’lı olmak, harcadıkça harcamak değil,tasarruflu olmaya çalışmaktır.

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi’nin Temmuz 2018 verileri, 2,3 milyonun üzerinde kişinin kredi kartı borcu nedeniyle yasal takipte olduğunu gösteriyor.

Sağlam Kart, müşterilerine sadece bir harcama ürünü olarak değil, aynı zamanda bir tasarruf enstrumanı olarak hizmet veriyor. Sizi ihtiyacınız olmayan alışverişlere teşvik etmek yerine, sadece gerçek ihtiyaçlarınızda yanınızda oluyor ve size kolaylıklar sunuyor. Asgari ödeme gibi tekliflerle sizi borçlarınızı biriktirmeye yönlendirmiyor. Sadece ödeyebileceğiniz harcamaları yapmanızı öneriyor.

Sağlam Kart sahibi olmak için en yakın Kuveyt Türk şubesine uğrayabilirsiniz. Ayrıntılı bilgi için 444 0 123 numaralı çağrı merkezimizi arayabilir, saglamkart.com.tr ya da kuveytturk.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

*Eğitim ve sağlık sektöründe vade farksız 5 taksit uygulaması MCC kodu “Eğitim” ve “Sağlık” olarak kayıtlı iş yerlerinde 100 TL ve üzeri harcamalarda geçerlidir.

Detaylı Bilgi İçin :

#kuvettürk
#sağlamkart
#bankacılık
5 yıl önce
default-profile-img