|

Tatilinizi Bodrum’da Yapmak İçin 5 Neden

Bu yaz tatil için nereyi seçeceğinize karar veremiyorsanız Bodrum’un size göz kırptığını hatırlatalım. Neden tatilinizi Bodrum’da yapmanız gerektiğini hemen sıralıyoruz!

iLAN
18:16 - 1/03/2024 Cuma
Diğer
Tatilinizi Bodrum’da Yapmak İçin 5 Neden
Tatilinizi Bodrum’da Yapmak İçin 5 Neden

1. Dalış İçin Harika Bir Lokasyon!

Öncelikle tertemiz denizi ve uzun görüş mesafesi ile Bodrum’un eşsiz bir dalış bölgesi olduğunu belirtmeliyiz. Mutlaka dalışta deneyimli olmanız gerekmiyor çünkü Bodrum koylarında bu alanda basit bir eğitim alabiliyorsunuz. Ardından su altının büyüleyen dünyasına dalarak bambaşka bir deneyim yaşayabilirsiniz. Peki, Bodrum’da dalış yapmak isteyenler rotasını nereye çeviriyor? İşte yanıtlar…

● Kargı Adası

● Kaçakçı Koyu

● Delikli Mağara

● Aksona Burnu

● Büyük Bango

● Küçük Bango

● Köçek Adası

● Burun

Sıraladığımız bu bölgeler hem amatörler hem de profesyoneller tarafından en çok tercih edilen bölgelerdir. Ancak Bodrum kıyılarında daha farklı yerlerde de dalış yapmanın keyfini yaşayabilirsiniz.

2. Eğlence Hız Kesmiyor!

Sessiz ve sakin bir ortamda tatil yapmak yerine bol bol eğlenerek ve gezerek tatil yapmayı tercih ediyorsanız Bodrum tam size göre demektir. 7/24 eğlencenin hız kesmeden devam ettiği bir tatil beldesi olması nedeniyle her yıl dünyanın dört bir yanından konuklarını ağırlıyor. Bodrum, eğlence dünyasıyla da ön plana çıkan bir tatil bölgesi olduğundan genellikle hareketli bir yaz dönemi geçirmek isteyenlerin seçimi oluyor. Bar ve gece kulüpleri, akşam saatlerinde hizmet vermeye başlıyor ve eğlenceler sabahın ilk ışıklarına kadar devam ediyor.

3. Gezilecek Yerler Saymakla Bitmez!

Sadece eğlencesi değil doğal güzellikleri ve tarihi yerleriyle de Bodrum eşsiz bir bölgedir. Gezilecek yer sayısı o kadar fazla ki tatil boyunca her gününüzü farklı bir yeri gezmek için ayırabilirsiniz. Bodrum’da mutlaka görülmesi gereken yerlere bazı örnekler verelim.

● Bodrum Kalesi

● Halikarnas Mozolesi

● Yalıkavak Kaya Mezarları

● Gümüşlük

● Bodrum Antik Tiyatrosu

● Barlar Sokağı

● Sualtı Arkeoloji Müzesi

● Denizcilik Müzesi

● Tavşan Adası

● Yel Değirmenleri

● Zeki Müren Müzesi

Gezebileceğiniz çok daha fazla yer var ve tatile çıkmadan önce bir gezi programı yaparak daha fazla yeri görme şansını elde edebilirsiniz.

4. Her Bütçeye Uygun!

Bodrum’da tatil yapmak için yüksek bir bütçe ayırmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Bu bilgi kısmen doğru olsa da daha düşük bütçelerle de harika bir tatil yapmanızın mümkün olduğunu unutmayın. Her bütçeye uygun tatil imkânları sunan Bodrum’da en popüler koyları seçmek yerine daha sakin olan koylara yönelebilirsiniz. Bu durumda konaklamadan yeme içmeye kadar her açıdan daha az ödeme şansını da elde etmiş olacaksınız. Aynı zamanda sezon yeni başladığında fiyatların da bir miktar daha düşük olduğunu ekleyelim. Sezon sonunda da fiyatlar düşüyor ve yaz mevsiminin hangi döneminde Bodrum’a gittiğinize bağlı olarak ayırmanız gereken bütçe de değişir.

5. Beklentilerinize Uygun Bir Otel Bulmak Çok Kolay!

Son derece popüler bir tatil yeri olması nedeniyle Bodrum’da çok sayıda otel de bulunuyor. Hatta
ile ön plana çıkan bölgelerimizden biridir. Çünkü butik otellerden pansiyonlara, 5 yıldızlı otellerden hotellere kadar her konaklama beklentisine uygun bir yer bulmak gayet kolay oluyor. Eğer Bodrum’da hizmet veren otelleri daha yakından incelemek isterseniz Etstur internet sitesine tıklayın. Bu sayede yüksek puanlı ve daha önce konaklayanların gayet memnun kaldığı otelleri kolayca tespit etmiş olacaksınız.

Etstur.com adresi üzerinden otellerin görsellerini inceleyebilir ve beğendiğiniz otel için hemen rezervasyon işleminizi yapabilirsiniz. Hızlı ve kolay bir şekilde otel bulmak için en doğru platform her daim Etstur olacaktır. Beklentilerinize, bütçenize uygun bir otel bulmak için internette sörf yapmanıza hiç gerek yok!


#otel
#bodrum
#fiyat
2 ay önce