|

Ordu'da yarın (15 Mart Salı) okullar tatil mi edildi? Valilik'ten açıklama!

Ordu'da yarın okullar tatil mi? sorusu öğrenciler tarafından merak ediliyor. Ordu'da kar yağışının etkisini sürdürmesi ile okulların yarın tatil edilip edilmeyeceği sorusu araştırılıyor. kar yağışının etkisini artırmasıyla beraber hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Valiliklerden bugün için kar tatili haberleri peş peşe gelmişti. Öğrenciler ise yarın okulların tatil olup olmadığını araştırıyor. Peki, 15 Mart Salı günü Ordu'da okullar tatil oldu mu?

00:22 - 15/03/2022 Salı
Güncelleme: 00:27 - 15/03/2022 Salı
Yeni Şafak
ordu kar tatili
ordu kar tatili

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından birçok il için kar yağışı uyarısı yapıldı. Uyarılar neticesinde kar yağışının etkili olduğu illerde okulların tatil olup olmayacağı merak ediliyor.

ORDU'DA OKULLAR TATİL Mİ?

Ordu'nun bazı ilçelerinde yoğun kar nedeniyle eğitime ara verildi.

Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent genelinde kar yağışının devam ettiği ve buna bağlı olarak buzlanma meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Akkuş, Aybastı, Çamaş, Çatalpınar, Çaybaşı, Gölköy, Gürgentepe, İkizce, Kabadüz, Kabataş, Korgan, Kumru, Mesudiye, Ulubey ilçelerimizdeki okulların tamamında, Perşembe ilçemizde, taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için, Altınordu, Fatsa, Ünye ilçemizde ise kırsal mahallelerdeki okullar ile ilçe genelinde taşımalı eğitim kapsamındaki öğrenciler için, 15 Mart salı günü 1 gün süreyle eğitime ara verilmiştir."

Açıklamada, tamamen ve kısmen eğitime ara verilen ilçelerde; engeli olan ve hamile kamu görevlilerinin de idari izinli sayılacağı kaydedildi.

#ordu kar tatili
#orduda okullar tatil mi
#ordu 15 mart kar tatili açıklaması
#yarın okullar tatil mi
2 yıl önce