|

Nevşehir ve Bolu’da okullar tatil mi? Valilik resmi açıklamaları

19 Ocak’ta karne gününde Nevşehir ve Bolu’da yoğun kar yağışları görülüyor. Öğrenciler ise karne gününde okulların tatil olup olmadıklarını merak ederken Valilikler ise açıklamalarda bulunuyor. Peki Nevşehir ve Bolu’da okullar tatil mi?

Yeni Şafak
08:18 - 19/01/2018 Cuma
Güncelleme: 08:20 - 19/01/2018 Cuma
Diğer
Nevşehir ve Bolu'da etkili olan kar yağışları nedeniyle karne günü okullar tatil edildi.
Nevşehir ve Bolu'da etkili olan kar yağışları nedeniyle karne günü okullar tatil edildi.

Nevşehir ve Bolu’da okullar tatil mi sorusu cevabını buldu. Meteoroloji tarafından yapılan son dakika uyarılarının ardından beklenen kar yağışları kendini gösterdi. Etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle Valilik okulların tatil edildiğini açıkladı.

Nevşehir’de okullar tatil edildi
Nevşehir’de yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.

Nevşehir Valiliği akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle okulları tatil etti. Valilik tarafından yapılan açıklamada, “Nevşehir’de dün akşam saatlerinden itibaren başlayan yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde okullar 19 Ocak Cuma günü tatil edilmiştir” denildi.
Bolu’da okullara kar tatili

Bolu’da olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi.Bolu Valiliği, olumsuz hava koşulları ve yoğun kar yağışı nedeniyle il genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerde eğitim faaliyetlerine 19 Ocak Cuma günü ara verme kararı aldı. Yar yıl tatilinin son günü okullar tatil edilirken engelli ve hamile kamu görevlileri de izinli sayılacak.

#Nevşehir
#Bolu
#Kar tatili
6 yıl önce