|

KPSS ön lisans oturumuna ait temel soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 9 Ekim 2022 Pazar günü gerçekleştirilen 2022 KPSS Önlisans Sınavı temek soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayınlandı.ÖSYM'den sınav sonrası beklenen duyuru geldi. KPSS Ön Lisans soru ve cevap anahtarının yüzde 10'u erişime açıldı. İşte, ÖSYM 2022 KPSS Ön Lisans temel soru kitapçığı ile cevap anahtarı ekranı PDF indirme linki haberimizde...

09:59 - 10/10/2022 Monday
Güncelleme: 10:34 - 10/10/2022 Monday
Yeni Şafak
KPSS ön lisans soru ve cevap anahtarı
KPSS ön lisans soru ve cevap anahtarı

KPSS Önlisans soruları ve cevap anahtarı tarihi merak ediliyor. Sınav sonrası memur adayları "KPSS Önlisans soruları ve cevapları ne zaman açıklanacak?" sorusu merak edilirken oturumun soru kitapçığı yayınlandı.

KPSS ÖNLİSANS SORU VE CEVAP ANAHTARI 2022

Sınav soruları ve cevap anahtarı, KPSS Ön lisans sınavı sonlandıktan sonra genellikle aynı gün içerisinde yayınlanıyor. ÖSYM'den konuyla ilgili beklenen açıklama geldi. KPSS Ön Lisans Sınavı’na ait (2022-KPSS Ön Lisans) temel soru kitapçığı ile cevap anahtarının yüzde 10’u erişime açıldı.

Adaylar, Temel Soru Kitapçığı diziliminde verilen sınav sorularının tamamına ÖSYM’nin
internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve aday şifreleri ile ulaşabilecek.

KPSS ÖNLİSANS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM tarafından kamuoyuyla paylaşılan sınav kılavuzuna göre 2022 KPSS Önlisans sonuçları 3 Kasım 2022 günü ÖSYM'nin sonuç sayfası üzerinden açıklanacak. Adaylar sonuçara ÖSYM sonuç sayfası üzerinden TC kimlik no ve ÖSYM şifreleri ile veya ÖSYM'nin e-Devlet uzantısı üzerinden e-Devlet şifreleri ve TC Kimlik numaraları ile giriş yaparak ulaşabilecekler.

#kpss
#kpss önlisans
#kpss ön lisans soruları
#kpss ön lisans cevap anahtarı
#ösym
#kpss ön lisans 2022
2 years ago