|

Kocaeli’de yarın (26 Şubat) okullar tatil mi? Kocaeli Valiliği

Kocaeli’de yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı Kocaeli'de kar yağışının başlamasıyla öğrenciler tarafından merak konusu oluyor. Peki Kocaeli Valiliğinden yapıln tatil açıklaması var mı? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
11:25 - 25/02/2018 Pazar
Güncelleme: 11:32 - 25/02/2018 Pazar
IHA
Kocaeli’de yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde.
Kocaeli’de yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde.

Kocaeli’de yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Kocaeli’nin yüksek kesimlerinde sabah erken saatlerde başlayan kar yağışı aralıklı olarak devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan uyarıların ardından Kocaeli’de sabah erken saatlerde kar yağışı etkili olmaya başladı. Sabah saatlerinde başlayan yağış sonrasında kentin yüksek kesimleri beyaz örtü ile kaplandı. Yüksek kesimlerde kar etkili olurken, şehir merkezinde ise yağmur etkili oldu. Günün ilerleyen saatlerinde etkisini arttırması beklenen kar yağışının olumsuzluklara sebebiyet vermemesi için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ekipleri yol açma ve tuzlama çalışmalarına devam ediyor.

KOCAELİ'DE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Kocaeli'de yarın okulların tatil olup olmadığına dair Kocaeli Valiliğinden yapılan resmi bir açıklama bulunmuyor. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.

#Kocaeli
#Kar yağışı
#Okullar tatil mi
#Kocaeli Valiliği
6 yıl önce