|

Özgecan'ın babasından Nihat Doğan'a: Karaktersiz!

Özgecan Aslan'ın ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla tepki çeken Nihat Doğan, Özgecan'ın babası Mehmet Aslan ile çekildiği bir fotoğrafı dün sosyal medya hesabından paylaştı. Me hmet Aslan'dan sert bir çıkış geldi. Facebook hesabından açıklama yapan Aslan, "Nihat Doğan'ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir" dedi.

Yeni Şafak
10:43 - 3/04/2018 Salı
Güncelleme: 11:05 - 3/04/2018 Salı
Yeni Şafak
​Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, Nihat Doğan'ın paylaşımına Facebook hesabından tepki gösterdi.
​Özgecan'ın babası Mehmet Aslan, Nihat Doğan'ın paylaşımına Facebook hesabından tepki gösterdi.

Özgecan Aslan'ın öldürülmesinin ardından şarkıcı Nihat Doğan Twitter’dan attığı tweet edeniyle büyük tepki çekmiş, tepkiler üzerine attığı tweet'i silmişti.

Nihat Doğan, Özgecan Aslan'ın babası Mehmet Aslan ile buluşan ve çektirdikleri fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşarak, "Karşımda oturan, Özgecan Aslan kardeşimizin babası her zaman konuştuğum, evine gittiğim, Survivor öncesi uçağa binmeden beni arayıp başarı dileyen en son kişi olan yüce gönüllü Mehmet Aslan ağabeyimdir.
Özgecan Aslan kardeşimizin ailesi benim ailemdir ben de onların evladıyım. Buradan size ekmek çıkmaz.
Ayrıca konuşmak her kişinin, hak konuşmak er kişinin işidir. Ben konuşuyorum. Sizin derdiniz benimle değil benim hak konuşmamla haydi şimdi başka kapıya" ifadelerini kullandı.
'Karaktersiz'

Bu buluşmanın ardından sosyal medyada Mehmet Aslan'a tepki dolu mesajlar dikkat çekti. Buluşmadan bir gün sonra ise Mehmet Aslan Facebook hesabından bir mesaj paylaştı.

Nihat Doğan'ı çok sert sözlerle eleştiren Mehmet Aslan, "Nihat Doğan'ın adımızı insanlığımızı ve nezaketimizi kullandığı için şahsiyetsizliğini ve karaktersizliğini bir kez daha ortaya koymuş ve bizleri de, kendisini ve annesini kabul ettiğimiz için pişman etmiştir. Kendisini kınıyorum" dedi.

#Özgecan Aslan
#nihat doğan
#Mehmet Aslan
6 yıl önce