|

Emrah Serbes'in aracında alkol şüphesi

İzmir'de 22 Eylül'de iki kişinin hayatını kaybettiği ve Emrah Serbes'in tutuklandığı kazadaki ilk tanık ifadesi ortaya çıktı. Kazadan sonra araçları kaldırmaya gelen çekicinin şoförü S.D. tanık olarak verdiği ifadede olayın akışını değiştirecek detaylar verdi. S.D., olay yerinde viski ve bira şişeleri gördüğünü aktardı.

Yeni Şafak
14:56 - 2/10/2017 Pazartesi
Güncelleme: 15:49 - 2/10/2017 Pazartesi
Diğer
Alkol şişeleri, tanık ifadelerinde de yer alıyor.
Alkol şişeleri, tanık ifadelerinde de yer alıyor.

Emrah Serbes'in 2 kişinin ölümüne neden olduğu kazayla ilgili detaylar ortaya çıktı. Araçları kaldırmaya gelen çekicinin şoförü S.D, tanık olarak ifade verdi. Milliyet'in haberine göre, S.D ifadesinde olay yerinde alkol şişeleri gördüğünü söyledi.

  • "'34 NT 5005' plakalı araç şarampole yan yatmış vaziyetteydi. Gerekli araştırmayı yaptıktan sonra aracı dört teker üzerine çevirdik. Bu içkilerin aracı çevirince içinden düşüp düşmediğini bilmiyorum, fark etmedim. Aracı çekiciye yükledim ve otoparka getirip indirdim. Otoparkta aracın yanında bulunan içki kutusunun aracın içinden düşüp düşmediğini görmedim. Aracın yanında bulunan içki kutusu ile kaza yerinde gördüğüm içki kutuları aynı marka ve aynı renkteydi. Benim bilgim ve gördüm bundan ibarettir."


#Emrah Serbes
7 yıl önce