|

Bayram şıklığı için erkeklere püf noktalar

Bayrama sayılı günler kala genci yaşlısı, kadını erkeği herkesi şık olma telaşı sarmış durumda. İşte erkekler için her zamankinden daha şık görünmenin püf noktaları!

Haber Merkezi
15:36 - 16/08/2018 Perşembe
Güncelleme: 14:13 - 17/08/2018 Cuma
Diğer
KİĞILI
KİĞILI


Stil sahibi ve karizmatik görünmek için doğru kombin yapmak ilk şart. Aldığınız parçaların birbirine uyumu, bütünlüğü sağlayıp gözü yormayacak, şık ve cool bir görünüm kazanmanızı sağlayacaktır. Bayram için gömlek ve pantolon erkek giyimde akla gelen ilk parçalardan.


Gömlekte kumaş seçimi çok önemlidir, kaliteli ve uzun ömürlü kumaşları tercih ederseniz hem üzerinizdeki duruşuyla şıklığı yakalamış hem de uzun süre kullanabileceğiniz bir parçayı dolabınıza sokmuş olursunuz. Keten, gömlek için en ideal kumaştır; Oxford, koton, poplin, pamuklu ve pamuklu-ipek karışımı kumaşlar da diğer alternatifleriniz. Her sezon, yeni trendlerle birlikte renk ve desenler değişiyor. Önemli olan, size hangi rengin ve desenin yakıştığını bilmeniz ve tercihlerinizi buna göre yapmanız. Konforu, performansı ve stili bir arada sunan tasarımlar her zaman ilk tercihiniz olmalı.


Ceketler, şık ve spor bir görünüm kazanmak için olmazsa olmazlardan. Smart casual görüntü isteyen erkekler desenli ceketler, şık bir görüntü isteyen erkekler ise modernize edilmiş ekose detaylar tercih edebilir. Düz keten ceketler sizi hem şık hem de spor yapacak, klasik kesim koyu renk ceketler ise şıklığına şıklık katacaktır. Zamansız duruşa sahip ceketler uzun süre kullanmanızı kolaylaştırır, tüm seçimlerinizi bu kriteri de göz önünde bulundurarak yapmak doğru olacaktır.

Bu bayram camel rengi bir chino pantolon almak, gömlek yerine günlük kombinlerinizde rahatlıkla kullanabileceğiniz

Tüm bu tavsiyelerden sonra bayram alışverişinizin adresi Kiğılı olmalı! Çünkü Kiğılı, hem şık hem de rahat tasarımlarıyla erkeklerin bayramda da stillerinden taviz vermemelerini sağlıyor.

Her yaşa, her bedene ve her tarza hitap eden geniş koleksiyonuyla Kurban Bayramı döneminde hem hediye almak isteyenleri hem de bayram alışverişi yapmak isteyenleri birbirinden hesaplı kampanyalar ve indirimle karşılıyor.


Kampanya Detayları:


#Tekstil
#erkek giyim
#Kiğılı
6 yıl önce