|

Acun Ilıcalı acı haberi duyurdu

Ünlü yapımcı ve sunucu Acun Ilıcalı, Survivor’da kameraman olarak görev alan Alper Baycın’ın Dominik’te gasp çetesi tarafından öldürüldüğünü açıkladı.

Yeni Şafak
21:37 - 27/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 09:17 - 28/06/2018 Perşembe
IHA
Acun Ilıcalı, Alper Baycın’ın Dominik’te gasp çetesi tarafından öldürüldüğünü açıkladı.​
Acun Ilıcalı, Alper Baycın’ın Dominik’te gasp çetesi tarafından öldürüldüğünü açıkladı.​

Acun Ilıcalı’nın ekibinde yer alan kameraman Alper Baycın (24), Dominik’te gasp çetesi tarafından uğradığı saldırı sonucu öldürüldü.


Acı haberi, Acun Ilıcalı sosyal medya hesabından şu ifadelerle duyurdu:

  • "Değerli çalışma arkadaşımız, genç kardeşim Alper Baycın’ı hain bir saldırı sonucu kaybettik. Yaşadığımız acı ve üzüntüyü kelimelerle tarif edemem. Ailesine ve sevdiklerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun Alper Kardeşim."

CANLI YAYINI İPTAL EDEN ACUN ILICALI: YAYIN YAPMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL

27 Haziran'da Kıbrıs'tan yapılması planlanan yayını yaşanan olay sonrası iptal eden Acun Ilıcalı şu açıklamayı yaptı: "Çok üzücü bir olay yaşadık. Ekip olarak iş arkadaşımızı, kardeşimizi sevgilisi Alper'imizi haince bir saldırı sonrası Dominik'te kaybettik. Ekip olarak çok üzgünüz. Bizim projelerimizde yer alan televizyonculukta geleceği olan bir kardeşimiz. Kadere çok inanan biriyim ama böyle ani bir durum yaşadığımız zaman bizim için büyük bir yıkım oluyor. Ekip olarak çok konuşacak durumda değiliz. Buradan bütün ailesine sabırlar diliyorum. Bu durumda bir yayın yapmamız söz konusu değil. Sizden özür dileyerek yayını burada kapatıyoruz."


#​Acun Ilıcalı
#Dominik Cumhuriyeti
6 yıl önce