|

Yan yatan bina yıkıldı

Gaziosmanpaşa’da metro hattı tünel kazı çalışmalarından etkilenerek yan yatan 5 katlı bina yıkıldı. Polis, yıkım esnasında bina çevresine hiç kimseyi yaklaştırmadı

Yeni Şafak
04:00 - 15/06/2015 Pazartesi
Güncelleme: 19:49 - 14/06/2015 Pazar
Diğer

İstanbul-Gaziosmanpaşa'da önceki gece yarısı yan yatan 5 katlı bina yıkıldı. Karadeniz Mahallesi, 1175 Sokak'ta bulunan ve önceki gece yarısı Mecidiyeköy-Mahmutbey Metro hattı tünel kazı çalışmalarından etkilenerek yan yatan apartman ile çevresindeki 12 binanın tahliye edilmesinin ardından çevik kuvvet polisleri ve zabıta ekipleri sokağı demir bariyerlerle kapattı. Yan yatan binaya hiç kimse yaklaştırılmazken, sadece tahliye edilen diğer binalarda oturan vatandaşların önemli eşyalarını almasına izin verildi. Olay yerine gelen uzmanlar detaylı inceleme ve zemin etüdü çalışması yaptı.


MERAKLA İZLEDİLER

Binanın zeminindeki çöken kısma gömülen otomobilin LPG tankı çıkarıldıktan sonra üstüne beton döküldü. Yan yatan bina ise yüksek erişimli yıkım makinesi tarafından parçalar halinde yıkıldı. Sokakta hazır bulundurulan su tankeri de sürekli olarak su sıkarak çevrede toz oluşmasını engelledi. Çevrede toplanan vatandaşlar ise yıkımı meraklı gözlerle izledi.


#İstanbul-Gaziosmanpaşa
#Mecidiyeköy-Mahmutbey
#Metro hattı
9 yıl önce