|

TSK: 3393 terörist etkisiz hale getirildi

TSK'dan Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3 bin 393 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıklandı. Afrin harekatının başarıyla devam ettiği vurgulandı.

Yeni Şafak
09:57 - 13/03/2018 Salı
Güncelleme: 10:20 - 13/03/2018 Salı
Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ediyor.
Zeytin Dalı Harekatı hız kesmeden devam ediyor.

Zeytin Dalı Harekatı 53'üncü gününde devam ediyor. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, harekatta etkisiz hale getirilen terörist sayısının 3 bin 393'e yükseldiği belirtildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından, hudutlarımızda ve bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak maksadıyla, Suriye'nin kuzeybatısında Afrin bölgesinde, PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a mensup teröristleri etkisiz hale getirmek ve dost ve kardeş bölge halkını bunların baskı ve zulmünden kurtarmak üzere, 20 Ocak 2018 saat 17.00'de başlatılan '
Zeytin Dalı Harekatı
' devam ediyor.

Türk Silahlı Kuvvetlerince, Zeytin Dalı Harekatı'nın başlangıcından bu yana 3 bin 393 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.


Afrin'e fırtına obüs topları sevk edildi

Öte yandan Kilis'ten, Afrin'e fırtına obüs topları sevk edildi.

Zeytin Dalı Harekatı’nın 53'üncü gününde Mehmetçik ile Özgür Suriye Ordusu, Afrin'i kuşatmaya devam ediyor. Kilis'ten Afrin kırsalına fırtına obüs toplarının peyder pey sevki sürüyor.

TIR'ların üzerine yüklenen fırtına obüsler, ihtiyaç duyulan yerlere gönderiliyor. Sınır hattında askeri hareketlilik sürerken, sevkıyatların ihtiyaç duyulan bölgelere ve karakollara gönderileceği öğrenildi.

#TSK
#Zeytin Dalı
6 yıl önce