|

Tramvay seferlerinde aksama

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında arazı nedeniyle Fındıkzade-Beyazıt İstasyonları arasında sefer yapılamadı. Ekiplerin çalışması sonucu giderilen arızanın ardından seferler normale döndü.

Yeni Şafak
18:49 - 3/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 18:50 - 3/12/2018 Pazartesi
DHA
Bölgede İETT otobüsleri ile seferler yapılıyor.
Bölgede İETT otobüsleri ile seferler yapılıyor.

Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı, Fındıkzade-Beyazıt İstasyonları arasında sefer yapılamıyor. Sefer yapılamayan bölgede İETT otobüsleri ile yolcu taşımacılığı yapılıyor.

İlk belirlemelere göre arızanın raylarda kırılma nedeniyle olduğu belirtilirken, duraklarda yoğunluk yaşanıyor. Seferlerde yaşanan aksama ile ilgili Metro İstanbul'dan açıklama yapıldı.

Açıklamada, "Teknik bir arıza sebebiyle T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı Fındıkzade-Beyazıt İstasyonları arasında sefer yapılamamaktadır. Sefer yapılamayan bölgede İETT otobüsleri ile yolcu taşımacılığı yapılacaktır" denildi.


Tramvay hattındaki duraklarda yoğunluk oluştuğu görüldü.

Seferler normale döndü

Metro İstanbul, sosyal medya hesabından yaptığı ikinci açıklama ile arızanın giderildiğini ve seferlerin normale döndüğünü açıkladı.


Metro İstanbul, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Sayın Yolcularımız; T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı seferleri normale dönmüştür. Yaşanan aksaklıktan dolayı özür diler, anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı.


#İstanbul
#Bağcılar
#Kabataş
5 yıl önce