|

Tabutunda 4 farklı renkte çiçekle uğurlandı

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kocası tarafından bıçaklanarak öldürülen 4 çocuk annesi Şeyda Ayyıldız (33), gözyaşları arasında toprağa verildi. Talihsiz kadının tabutuna 4 çocuğunu simgeleyen 4 gül bırakılırken, annesi Nebiye Gül, "Yavrumun tabutu bile gül ve süt kokuyor hala" diye ağladı. Abla Cemile Taş ise "İdam olsun" diye haykırdı.

Yeni Şafak
17:40 - 12/10/2018 Cuma
Güncelleme: 17:51 - 12/10/2018 Cuma
Kocası tarafından öldürülen 4 çocuk annesi kadın, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.
Kocası tarafından öldürülen 4 çocuk annesi kadın, kılınan cenaze namazının ardından defnedildi.

Tekirdağ'ın Saray ilçesinde kocası tarafından acımasızca katledilen 4 çocuk annesi Şeyda Ayyıldız bugün öğle namazını müteakip Saray ilçesi Ayaspaşa Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Ayaspaşa Mezarlığında göz yaşları içerisinde defnedildi.

Cenaze namazına CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, Saray Belediye Başkan Yardımcısı Dilaver Perçin, Saray Kent Konseyi Başkanı Ünzüle Karpat ve kadın meclisi, siyasi parti temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Şeyda Ayyıldız'ın babası ve annesi cenaze namazında ayakta durmakta zorlandı.

Cenaze namazından önce Saray Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Ünzüle Karpat, cami avlusunda basın açıklaması yaptı.

Tabutta 4 gül

  • Talihsiz kadının cenazesi Kemalpaşa Mahallesi Remzi Şeker Caddesi üzerindeki baba evine götürülerek helallik alındıktan sonra götürüldüğü Ayazpaşa Camii'nde cenaze namazı kılındı. Şeyda Ayyıldız'ın tabutunun üzerine 4 çocuğunu simgeleyen 4 gül bırakıldı.

Anne Nebiye Gül ile yakınları ile birlikte tabuta sarılıp gözyaşı dökerken, "Yavrumun tabutu bile gül ve süt kokuyor hala" dedi.

Öldürülen Şeyda'nın ablası Cemile Taş, kardeşini öldüren Hakan Ayyıldız'ın idam edilmesini istedi. Taş, "İdam olsun, ben onu kendi ellerimle parlayacağım. Bu Hakan'ın kendi ellerimle parçalayacağım. Bu yetim yavruların suçlusu Hakan sensin. Hakan'ı idam etsinler" diye konuştu.


#Saray
#Tekirdağ
6 yıl önce