|

Son dakika haberleri: 18 Ekim Çarşamba öne çıkan başlıklar

Dünyada ve Türkiye'de gerçekleşen en güncel ve son dakika ve tüm flaş haberleri sizler için derledik. Bugünün ilk son dakika haberi ise geçtiğimiz yıl çok sayıda öğrencinin mağdur olmasına yol açan 15 dakika kuralı ve sınav ücretlerindeki yeni düzenleme oldu. TSK'nın sabahın ilk dakikalarında Zap bölgesine düzenlediği hava harekatı da son dakika olarak gündemde yer aldı. Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın istifası ve diğer son dakika gelişmeleri haberimizde...

Yeni Şafak
15:25 - 18/10/2017 Çarşamba
Güncelleme: 15:30 - 18/10/2017 Çarşamba
Son dakika
Son dakika
Dünyada ve Türkiye’de gerçekleşen en güncel ve son dakika ve tüm flaş haberleri sizler için derledik. Bugünün ilk
son dakika
haberi ise geçtiğimiz yıl çok sayıda öğrencinin mağdur olmasına yol açan 15 dakika kuralı ve sınav ücretlerindeki yeni düzenleme oldu. İşte 18 Ekim'in öne çıkan
son dakika haberleri
:

Son dakika: Kuzey Irak'a hava harekatı

Türk Hava Kuvvetlerine ait savaş uçakları tarafından Irak'ın kuzeyindeki Zap bölgesine düzenlenen hava harekatında 5 terörist etkisiz hale getirildi.

YKS için planlanan tarih açıklandı

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Mahmut Özer, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) ne zaman yapılacağını açıkladı.

İSKİ'den 13 ilçeye su kesintisi uyarısı

İSKİ'den İstanbul için su kesintisi uyarısı yapıldı. İSKİ tarafından yapılan açıklamada, Dudullu Terfi Merkezi'nde, yeni deponun devreye alınması ve terfi merkezi mekanik aksamı montaj çalışmaları nedeniyle İstanbul'da birçok ilçede 8 saatlik su kesintisinin yapılacağı belirtildi.

Son dakika: Adil Öksüz'ün yeni görüntüleri ortaya çıktı

FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimini yönettiği ve örgütün Hava Kuvvetleri imamı olduğu öne sürülen firari Adil Öksüz ile sivil imamlar Hakan Çiçek, Nurettin Oruç, Kemal Batmaz ve Harun Biniş'in yakalandıktan sonra jandarma karakoluna getirildikleri ana ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Baykal talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal'ın dünyaca ünlü beyin cerrahı Prof. Dr. Uğur Türe tarafından da değerlendirilmesini sağladı. Türe'nin Cumhurbaşkanlığına ait bir uçakla gece İstanbul'dan Ankara'ya getirildiği öğrenildi.


7 işçinin hayatının kaybettiği göçükle ilgili 3 gözaltı

Şırnak'ta, 7 işçinin hayatının kaybettiği, bir işçinin de yaralandığı maden göçüğü ile ilgili başlatılan soruşturma çerçevesinde alt yüklenici firma sahibi ile iki çalışan gözaltına alındı.


Niğde belediye Başkanı istifa etti

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, düzenlediği basın toplantısında görevinden istifa ettiğini açıkladı.



#son dakika
#haber
7 yıl önce