|

Önümüzdeki hafta hava nasıl olacak?

Meteoroloji yapılan açıklamaya göre, 11-17 Aralık tarihleri arasında hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı bildirildi. Vatandaşlar ise önümüzdeki hafta İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm illerde havaların nasıl olacağını merak ediyor. İstanbul'da 16 Aralık Cumartesi gününe kadar yağış beklenmiyor. İşte önümüzdeki hafta için hava durumu tahminleri...

Yeni Şafak
18:30 - 10/12/2017 Pazar
Güncelleme: 09:19 - 11/12/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Önümüzdeki hafta hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak.
Önümüzdeki hafta hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik olmayacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan açıklamada, hava sıcaklığında önemli bir değişikliğin olmayacağı bildirildi. Sıcaklıkların ülke genelinde mevsim normalleri civarında seyredeceği belirtildi.

Vatandaşlar ise önümüzdeki hafta İstanbul'da havaların nasıl olacağını merak ediyordu. Ankara’da önümüzdeki hafta boyunca yağış beklenmezken, İstanbul'da ise sadece 16 Aralık Cumartesi günü yağış öngörülüyor. İzmir’de de 16 ve 17 Aralık tarihlerinde sağanak yağış etkili olacak.


Hava ve deniz seferlerinde aksamalar yaşandı

Öte yandan İstanbul'da bugün lodosla birlikte etkili olan yağmur nedeniyle iniş ve kalkışlarda bazı gecikmelerin yaşandığı Atatürk Havalimanı'nda seferler normale döndü. Birçok deniz seferi de lodos nedeniyle iptal edildi.


#Meteoroloji
#İstanbul
#Ankara
#İzmir
6 yıl önce